Šoigu ārlaulības dēls nevis karo Ukrainā, bet veido dziedātāja karjeru (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/EPA/Scanpix, TVNET kolāža

Krievijas aizsardzības ministra Sergeja Šoigu ārlaulības dēls - 22 gadus vecais Daņila Šebunovs - nav devies karot uz Ukrainu. Tā vietā viņš cenšas veidot dziedātāja karjeru, secinās ieslodzītā Krievijas opozīcijas politiķa Alekseja Navaļnija komandas veiktajā izmeklēšanā.

Daņila Šebunovs ir Jeļenas Kaminskas (iepriekšējā uzvārdā Šebunova) dēls.

Jeļena Šebunova kādreiz strādājusi par stjuarti Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas lidmašīnās. Kā iepriekš vēstīja izdevums “The Insider”, šā gadsimta sākumā viņai bijis dienesta romāns ar Šoigu.

Kā tagad apgalvo Navaļnija kolēģi, Kaminskai no Šoigu ir trīs ārlaulības bērni - 15 gadus vecā Daša, kā arī dēli Stepans un Daņila, kuri dzimuši attiecīgi 2011. un 2001.gadā.

Visi bērni mācījušies elitārajā Piemskavas ciemata Rubļovkas privātskolā “Preizdent”.

Jau 19 gadu vecumā Daņila kļuva par veiksmīgu uzņēmēju - viņam piederot divas biroju ēkas Maskavas centrā, kuras viņš izīrējot.

Dažas dienas pirms Krievija pagājušā gada 24.februārī sāka pilna mēroga iebrukumu Ukrainā, Daņila sociālajos tīklos paziņoja par dziedātāja karjeras sākšanu ar pseidonīmu “Sheba”.

Sākotnēji “Sheba” publiskoja video, kuros viņš izpilda populāru dziesmu kaverversijas, bet vēlāk viņš publiskoja arī divu oriģināldziesmu videoklipus.

“Sheba” kanālam sociālajā tīklā "TouTube” ir vien aptuveni 840 sekotāju. Tomēr dziesmu video ir desmitiem tūkstošiem skatījuma.

Navaļnija kolēģi uzskata, ka šo video skatījumu skaits mākslīgi palielināts.

Pagājušā gada septembrī - četras dienas pirms Krievijā tika izsludināta mobilizācija - Daņila aizbrauca uz Turciju.

Tur viņš sociālajos tīklos aktīvi stāstīja par atpūtu pie jūras.

2019.gadā izdevums “The Insider” veica pētījumu par kādreizējo Ārkārtas situāciju ministrijas stjuarti Jeļenu Šebunovu, kura tikusi pie bagātības, slēdzot dažādus līgumus gan ar Ārkārtas situāciju ministriju, gan ar Aizsardzības ministriju.

Toreiz informēti avoti Ārkārtas situāciju ministrijā apgalvoja, ka iespaidīgos līgumus Šebunova ieguvusi, pateicoties tuvajām attiecībām ar Šoigu. Viņu attiecības ilgušas līdz 2017.gadam.

Lietuvas raidsabiedrība LRT iepriekš ziņoja, ka Kaminska bija precējusies ar Lietuvas pilsoni Ādolfu Kaminsku. 2022.gada vasarā Lietuva atņēma Kaminskai uzturēšanās atļauju Lietuvā. Pagājušā gada beigās Lietuvas pilsonība tika atņemta arī Ādolfam Kaminskam.

Sergeja Šoigu sievu sauc Irina. Viņiem ir divas meitas - Jūlija un Ksenija. Informācijai par Šoigu ārlaulības bērniem nav oficiāla apstiprinājuma.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu