Bijušais Ikšķiles domnieks Saratovs kļuvis par sociālās aprūpes centra "Rīga" direktoru

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFI

Labklājības ministrijā (LM) informēja ka par Valsts sociālās aprūpes centra "Rīga" direktoru kļuvis bijušais Ikšķiles domnieks Juris Saratovs. Amata pienākumus viņš sācis pildīt pirmdien.

Savā piedāvātajā centra attīstības vīzijā Saratovs uzsvēris klientu labbūtības nodrošināšanu, tāpēc būtu jāattīsta "jēgpilni un pārdomāti" risinājumi sociālo pakalpojumu jomā, centra infrastruktūras renovācijā un modernizācijā atbilstoši klientu vajadzībām.

Saratovs dzimis 1962.gadā. Viņš absolvējis Latvijas Universitātes Vēstures un filozofijas fakultāti, saņemot maģistra grādu vēsturē.

No 2008.gada decembra līdz 2009.gada septembrim Saratovs bija AS "Ceļu pārvalde" padomes priekšsēdētājs, 2009.gada maijā iecelts Latvijas Pasta padomes priekšsēdētāja amatā, bijis arī VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) valdes loceklis.

No 2017. līdz 2019.gadam bijis Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja vietnieks, bet līdz 2021.gada 30.jūnijam - Ikšķiles novada pašvaldības deputāts. Ikšķiles domē viņu ievēlēja no partijas "Vienotība" saraksta.

2021.gadā apvienotā Ogres novada vēlēšanās Saratovs startēja jau no "Latvijas attīstībai" un "Vidzemes partijas" kopējā saraksta, taču ievēlēts netika. Kopš 2021.gada augusta Saratovs ieņēmis Dzīvokļu komisijas priekšsēdētāja amatu Ogres novada pašvaldībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu