Medvedevs ar kodolieročiem draudējis jau 57 reizes (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Krievijas eksprezidents un pašreizējais Drošības padomes vadītāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā pagājušā gada 24.februārī ar kodolieročiem draudējis jau kopumā 57 reizes, liecina “Telegram” kanāla “Sirena” apkopotā informācija.

“Sirena” pētīja Medvedeva pēdējā gada publiskos izteikumus un secināja, ka Medvedevs gandrīz katru reizi, kad viņš izsakās par Ukrainu vai Rietumiem, ķeras pie draudēšanas ar kodolieročiem vai draud ar triecieniem pa Ukrainas atomelektrostacijām.

Visbiežāk izmantotais pamatojums, kuru Medvedevs izmanto kā ieganstu iespējamai kodolieroču lietošanai, ir tāds, ka ASV Otrā pasaules kara beigās lietoja kodolieročus pret Japānu, tāpēc nekādu tabu attiecībā uz kodolieročiem vairs neesot.

Īpaši bieži ar kodolieročiem Medvedevs draudēja šā gada maijā, šādā veidā, visticamāk, reaģējot uz Ukrainas pretuzbrukumu.

Medvedevs regulāri draud gan Ukrainai, kā arī gan Rietumiem kopumā, gan atsevišķām rietumvalstīm, gan atsevišķu valstu amatpersonām.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu