Sākas ikgadējā Ziemassvētku labdarības akcija "Citāda dāvana"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ground Picture/Shutterstock

Centrs drošai bērnībai "Dardedze" aicina nosūtīt tuviniekiem vai draugiem personisku vēstuli no Ziemassvētku vecīša apmaiņā pret ziedojumu centra "Dardedze" darbībai bērnu aizsardzībā no vardarbības, informē organizācija.

Ikgadējās Ziemassvētku labdarības akcijas "Citāda dāvana" laikā Ziemassvētku vecīša vēstuli iespējams pasūtīt centra "Dardedze" mājaslapā. Vispirms jāizvēlas vēstuļpapīra noformējums, jāaizpilda īsa anketa par vēstules saņēmēju un tad jāveic brīvi izvēlēts ziedojums organizācijas darbam.

Vēstules saturu iespējams pielāgot saņēmējam. Pasūtīt vēstuli būs iespējams līdz 10.decembrim, lai tā pa pastu paspētu sasniegt saņēmēju pirms Ziemassvētkiem.

Šogad Ziemassvētku labdarības akcija tiek rīkota sadarbībā ar "Radio SWH", tāpēc sešus oriģinālos vēstuļpapīru noformējumus tai ir sagatavojuši radiostacijas darbinieces Sanda Dejus, Anna Dabra un Katrīne Skrebele.

Centrs drošai bērnībai "Dardedze" ir nevalstiska organizācija, kas vairāk nekā 20 gadus izglīto bērnus, vecākus un speciālistus, sniedz psiholoģisku atbalstu un darbojas interešu aizstāvībā ar mērķi novērst jebkāda veida vardarbību pret bērniem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu