Šogad no Latvijas-Baltkrievijas robežas nelikumīgas šķērsošanas atturēti pieci cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Arī otrdien Valsts robežsardzes amatpersonas nav konstatējušas mēģinājumus nelikumīgi šķērsot Latvijas un Baltkrievijas robežu, informēja robežsardzē.

Ja pērn rudenī vidēji dienā tika novērsti ap 100 cilvēku mēģinājumi iekļūt Latvijā, tad pēdējos mēnešu laikā šis skaits ir sarucis, turklāt jau samērā regulāri ir dienas, kad nav konstatēts neviens mēģinājums.

Saskaņā ar Valsts robežsardzes informāciju, kopumā šogad no valsts robežas nelikumīgas šķērsošanas ir atturēti pieci cilvēki.

Vakar Terehovas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Krievijas un vienam Ukrainas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Vēl diviem Moldovas pilsoņiem ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ. Personas nosūtītas uz izceļošanas valstīm.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti trīs personām – diviem Lietuvas un vienam Uzbekistānas pilsonim.

Vakar par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 13 personām - četriem Baltkrievijas, diviem Kazahstānas, diviem Kirgizstānas, vienam Latvijas, vienam Krievijas, vienam Moldovas, vienam Uzbekistānas un vienam Vācijas pilsonim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu