Video Uzbrukums kaimiņienei un zākāšana par nacisti: medija rīcībā nonākuši līdz šim nepublicēti incidenta kadri (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Sašutuma vētru sociālo tīklu vietnēs izsaucis Valsts policijas (VP) lēmums izbeigt kriminālprocesu lietā par kādas sievietes uzbrukumu citai un viņas dēvēšanu par nacisti, pārmetot cietušajai, ka viņa nezina krievu valodu, vēsta Panorāma.

Kristīni Latvijas Televīzija satika Rīgā, Imantas apkaimē, netālu no vietas, kur aptuveni pirms pusotra gada viņai uzbruka kaimiņiene. Viņa stāsta, ka kaimiņiene viņu sākusi filmēt, tāpēc, nojaušot ko nelāgu, arī pati telefonā ieslēgusi filmēšanas režīmu.

Šis notikums lielu rezonansi ieguva jau 2022. gada vasarā. Kristīne stāsta, ka to publicējusi, jo šķitis, ka policijas iecirknī viņas piedzīvotais netiek uztverts pietiekami nopietni.

Tagad, pusotru gadu pēc notikušā, VP kriminālprocesu izbeidza, norādot, ka lietā nav noziedzīga nodarījuma sastāva, bet tā vietā saskatīja administratīvā pārkāpuma sastāvu par sabiedriskās kārtības traucēšanu.

Kristīne gan uzstāj, ka tas neesot bijis vienkārši konflikts, jo viņai izteikti pat nāves draudi.

Ģenerālprokuratūras prokurors ir uzdevis Rīgas tiesu apgabala prokuratūras prokuroram kā amatā augstākam prokuroram izvērtēt konkrētajā kriminālprocesā pieņemtā lēmuma par kriminālprocesa izbeigšanu likumību un pamatotību.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu