Video Jekaterinburgā noticis sprādziens elektrības apakšstacijā, kas nodrošina ar elektroenerģiju militārā resora rūpnīcas (1)

TVNET
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas pilsētā Jekaterinburgā noticis sprādziens Kalininskas apakšstacijā, kas apgādā ar elektroenerģiju trīs aizsardzības nozares uzņēmumus. Par to ziņo Sverdlovskas apgabala valdība.

“Notika elektroiekārtu darbības traucējumi, ko pavadīja sprādziens un spilgts zibsnis, ko varēja novērot tuvāko rajonu iedzīvotāji,”

ziņoja reģiona Pretterorisma komisija. “Incidenta dēļ elektroenerģijas piegāde Vidusurālu galvaspilsētas rajonos netika pārtraukta. Kalininskas apakšstacijas elektroiekārtas darbojas normālā režīmā. Cietušo nav”, teikts oficiālajā paziņojumā.

Kalininskas apakšstacija apgādā ar elektroenerģiju trīs aizsardzības nozares rūpnīcas: Kalinina mašīnbūves rūpnīcu, turbomotoru rūpnīcu un “Uralmash”. Sprādziens neietekmēja šo rūpnīcu darbu.

Vairāki “Telegram” kanāli ziņoja, ka notikuma vietā atrastas sprāgstvielu pēdas.

“Par to, kas sprāgst Krievijā, ir atbildīgas Krievijas varas iestādes,” komentējot sprādzienu Jekaterinburgā, sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pārstāvis Andrijs Jusovs. Viņš piebilda, ka krievu vidū “nav vienaldzīgu pilsoņu”. “Krievijas teritorijā patiešām nav vienaldzīgu pilsoņu, kuri var samierināties ar Putina diktatūru un dara visu iespējamo, lai vienīgajā likumīgajā ceļā atbrīvotu savu teritoriju un valsti no Putina asiņainā režīma,” sacīja Jusovs.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu