Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Odesā zem daudzstāvu ēkas drupām atrasti dažus mēnešus veca mazuļa un viņa mātes līķi

TVNET
Papildināts 23:02, 2. marts, 2024
Foto: Ukrainas ārkārtas situāciju ministrija

Odesā zem daudzstāvu ēkas drupām ir atrasti trīs mēnešus veca bērna un viņa mātes līķi. Vēlāk Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis paziņojumā norādīja, ka zēns Timofejs bija 4 mēnešus vecs. Iekšlietu ministrija ziņo, ka kopējais bojāgājušo skaits pēc Krievijas raidītā “Shahed” drona trāpījuma mājai ir pieaudzis līdz septiņiem cilvēkiem.

Naktī uz 2. martu Krievijas armija uzbruka Odesai un Harkivai ar “Shahed” bezpilota lidaparātiem. Ukrainas bruņotie spēki apgalvo, ka uzbrukumā Odesas apgabalam piedalījās astoņi bezpilota lidaparāti, no kuriem septiņus izdevās notriekt. Viens bezpilota lidaparāts trāpīja daudzstāvu dzīvojamai ēkai un iznīcināja vienu kāpņutelpu līdz pat pamatiem.

Foto: Klimenko "Telegram" kanāls

Ukrainas Valsts ārkārtas situāciju dienests iepriekš ziņoja, ka kopumā gājuši bojā četri cilvēki, tostarp viens bērns, bet astoņi cilvēki guvuši ievainojumus; arī viņu vidū viens bērns. Pieci cilvēki tika izglābti. Meklēšanas operācija turpinās. Vienpadsmit mājas joprojām ir bez apkures. Ir izvietoti apkures punkti, un cilvēki var sasildīties arī tuvākajās skolās.

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu