Video Ukraina īstenojusi vērienīgu dronu uzbrukumu Krimai (2)

TVNET
Papildināts 14:05, 3. marts, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Krimas tilts. Ilustratīvs attēls
Krimas tilts. Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Svētdien ap plkst.2.00 naktī Krievijas okupētajā Krimā Feodosijas ostas un naftas bāzes rajonā bija dzirdami spēcīgi sprādzieni. Krievijas Aizsardzības ministrija savā “Telegram” kanālā publicētā vēstulē neprecizēja, vai bezpilota lidaparātu trieciens radījis materiālus zaudējumus. Nebija arī informācijas par cietušajiem. Tomēr ministrija apgalvo, ka notriekti 38 droni. 

No plkst.3.40 tika apturēta arī satiksme uz Krimas tilta, kas atjaunota plkt.5.40 rītā.

Dronu uzlidojuma dēļ tika ierobežota satiksme uz Tavrīdas šosejas Kerčas virzienā netālu no Feodosijas. Aizliegums vēl nav atcelts, un tiek piedāvāti vairāki apbraukšanas maršruti. Anektētā reģiona varasiestādes iemeslu ceļu slēgšanai nenorādīja, bet sociālajos tīklos vēstīts, ka šajā rajonā nokritušais drons it kā sabojājis asfaltu un notiek tā atjaunošana. Satiksmi sola uzsākt svētdien, 3. martā. Dzelzceļa transports kursē kā ierasts.

Krievijas un Ukrainas sociālo tīklu profilos tika citēti Feodosijas iedzīvotāji, kuri stāstīja, ka plkst.2.00 naktī pēc vietējā laika netālu no ostas un naftas noliktavas atskanējuši spēcīgi sprādzieni.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu