Neveiksmīgi startējošajam Fetelam būs jauns sacīkšu inženieris (3)

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pirmās formulas (F-1) četrkārtējam pasaules čempionam vācietim Sebastjanam Fetelam no «Red Bull» komandas nākamajā sezonā būs jauns sacīkšu inženieris, jo viņa pašreizējais partneris saņēmis paaugstinājumu.

Pašreizējais Fetela sacīkšu inženieris francūzis Gijoms Rokelī nākamgad kļūs par visas «Red Bull» komandas sacīkšu inženierijas vadītāju, kamēr viņa vietā stāsies itālis Džanpjero Labjase, kurš pārvilināts no «Force India» vienības.

Rokelī ar Fetelu strādjis kopš 2009.gada un palīdzējis vācietim tikt pie četriem pasaules čempiona tituliem.

Tiesa, šī sezona Fetelam ir neveiksmīga, jo 12 posmu laikā viņš nav spējis izcīnīt nevienu uzvaru, turklāt tikai divreiz kāpis uz goda pjedestāla, kas viņu ar 98 izcīnītiem punktiem pasaules čempionāta kopvērtējumā ierindo vien sestajā vietā.

Fetels piekāpjas arī savam komandas biedram austrālietim Danielam Rikjardo, kurš šosezon debitēja «Red Bull» komandā. Viņš šosezon paspējis izcīnīt trīs uzvaras un kopvērtējumā ar 156 punktiem ierindojies trešajā vietā.

Nākamais F-1 čempionāta posms norisināsies nākamnedēļ Itālijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu