Aicina pieteikties «Dziedošo ģimeņu» jaunajai sezonai (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LNT aicina pieteikties dziedošās ģimenes rudens lielākā un sirsnīgākā projekta «Dziedošās ģimenes» ceturtajai sezonai. Pirmā atlase notiks 13.augustā Talsos, tās turpināsies visas nedēļas garumā dažādās Latvijas pilsētās un noslēgsies Rīgā 17.augustā, informē sabiedrisko attiecību koordinatore Marta Zandersone.

LNT rudens sezonas viens no gaidītākajiem notikumiem ir «Dziedošo ģimeņu» ceturtā sezona. Pateicoties investīcijām, to varēs vērot šajā rudenī - MTG ir parūpējies, lai šis tradīcijām bagātais projekts tiktu realizēts un to varētu pārraidīt Latvijas skatītājiem.

Projekts «Dziedošās ģimenes» ir apliecinājis, ka Latvijā dzīvo stipras, dziedošas un vienotas ģimenes. Par to varēja pārliecināties iepriekšējo «Dziedošo ģimeņu» trīs sezonās, klausoties iemīļotas latviešu dziesmas un skatoties izdomas bagātus priekšnesumus, no kuriem katrs bija ar savu odziņu. Ģimenes ir spējušas ienest netverami vienojošu sajūtu un patiesu prieku ikviena Latvijas iedzīvotāja sirdī un mājās. Latviešu ģimenes prot skaisti dziedāt un, ja viņas visas apvienojas, tad tie kļūst par īstiem kopā būšanas svētkiem. Ne velti «Dziedošās ģimenes» ir kļuvušas par pēdējo gadu iemīļotāko un skatītāko programmu.

Ņemiet līdzi arī vecmāmiņu un vectētiņu

Labas tradīcijas ir jāturpina, tādēļ 13.augustā sāksies atlases un kopumā radošā šova komanda viesosies piecās Latvijas pilsētās, lai atrastu skanīgākās no skanīgākajām Latvijas ģimenēm.

Jau šajā rudenī LNT skatītāji tiks iepazīstināti ar jaunām muzikālām ģimenēm, kuras vieno bagātas tradīcijas.

Piedalieties dziedāšanas svētku atlasēs kopā ar brāļiem, māsām, māsīcām, ņemiet līdzi arī savas vecmāmiņas un vectētiņus! Pieteikties var ikviena ģimene, kura vēlas nodziedāt savu mīļāko dziesmu un uzstāties ar atraktīvu priekšnesumu.

Nenokavējiet atlasi!

13.augustā plkst.17 atlase notiks Talsos, Talsu novada bērnu un jauniešu centrā, Brīvības ielā 17A

14.augustā plkst.17 atlase notiks Valmierā, Valmieras kultūras centrā, Rīgas ielā 10

15.augustā plkst.17 atlase notiks Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā, Rīgas iela 210/212

16.augustā plkst.17 atlase notiks Rēzeknē, Rēzeknes pilsētas kultūras namā, Brāļu Skrindu ielā 3

17.augustā plkst.17 atlase notiks Rīgā, LNT birojā Elijas ielā 17

Piedalieties sadziedāšanās svētku «Dziedošās ģimenes» atlasē savā pilsētā no 13.augusta!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu