Nošauts kanādiešu reperis Smoke Dawg

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagarm

Kanādiešu reperis Smoke Dawg jeb īstajā vārdā Džahvante Smārts (Jahvante Smart) 21 gada vecumā 30. jūnijā tika nošauts Toronto izklaides kvartālā, apstiprina vietējās varas iestādes. Pilsētas mērs Džons Torijs informē, ka apšaude bija saistīta ar bandu uzbrukumu.

Tika sašauti vēl divi cilvēki, tostarp sieviete, kura neguva dzīvībai bīstamas traumas. Otrs upuris un Smoke Dawg tika nogādāti slimnīcā, taču mira no gūtajām traumām. Toronto policijai pagaidām nav aizdomās turamo, taču divi vīrieši redzēti pametam notikuma vietu.

Reperis ir labāk pazīstams ar savu singlu «Trap House», kurā piedalījās hiphopa mākslinieks French Montana. Tāpat Smoke Dawg kopā ar populāro ASV reperi Dreiku 2017. gada martā devās koncerttūrē.

Dreiks savā sociālā tīkla «Instagram» kontā publicēja fotogrāfiju ar sevi un Smoke Dawg, pievienojot aprakstu: «Tas, ka visas šīs dāvanas un svētītās dvēseles un to gaismas pēdējā laikā tiek dzēstas, ir postoši. Es vēlu, lai miers pārņemtu mūsu pilsētu. Tik daudz talantu un tik daudz stāstu, kurus mēs vairs nekad nedzirdēsim. Dusi mierā, Smoke.»

Oficiālajā paziņojumā par repera nāvi teikts, ka mūzika ļāva Smoke Dawg ceļot pa pasauli un doties pretī sapnim kļūt par superzvaigzni. Tāpat repera ģimene informēja, ka jauneklis aiz sevis atstāja gadu vecu meitu.

Pavisam nesen, 18. jūnijā tika nošauts arī amerikāņu reperis XXXTentacion, kuru nogalināja bruņotas laupīšanas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu