Auto Ziņas Maljorkā testē jauno Audi A3 (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ženēvas auto izstādē tika prezentēts jaunais, trešās paaudzes Audi A3. Dažiem likās, ka tas ir tas pats vecais, iepriekšējās paaudzes modelis ar citiem lukturiem un radiatora resti, taču patiesībā kompaktais Audi ir pilnīgi jauns auto.

Jaunais A3, ko līdz rudenim piedāvās tikai trīs durvju hečbeka versijā, ir izgatavots dažādām pircēju gaumēm. A3 saimē ir gluži parasts auto ar 1,2 litru TFSI benzīna motoru, mazliet prasīgākiem cilvēkiem domāts 1,4 litru turbodzinējs ar 122 ZS un ugunīgi karsts 1,8 litru TFSI dzinējs, kas pēc modernizācijas jau attīsta 180, nevis 160 zirgspēkus, un ir kombinējams ar quattro pilnpiedziņu, tādējādi nodrošinot azartiskas braukšanas izjūtas.

Līdz S3 un RS3 iznākšanai šis modelis, ko standartā komplektē ar sešu pakāpju S tronic divsajūgu pārnesumkārbu, būs sportiskākais visā A3 ģimenē.

Dīzeļdzinēju saimē A3 saviem pircējiem piedāvās superekonomisku 1,6 litru dīzeli, kura oficiālais patēriņš kombinētā ciklā tiek solīts 3,8 litru apmērā, kā arī dinamisku 2 litru motoru ar 150 ZS, kas Auto Ziņu izmēģinājumā netērēja vairāk par pieciem litriem uz 100 kilometriem.

Lai uzzinātu vairāk par auto, tā tehnoloģiskajiem jaunievedumiem un salona īpašībām, skaties video.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu