Oho! Sāra Džesika Pārkere Latvijā meklē lielisko vīrieti (86)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šoreiz dzīvesstila portāla «Sejas» realitātes šova «Slavenību seja» 2. sērijā iepazīstinām ar amerikāņu kino un televīzijas aktrises, kura daudziem pazīstama kā Kerijas Bredšovas lomas atveidotāja TV seriālā «Sekss un lielpilsēta», - Sāras Džesikas Pārkeres līdzinieci.

Sāras Džesikas Pārkeres līdziniece ir cēsiniece Aiva Oša, kura šobrīd dzīvo Piņķos. Viņa jau savulaik piedalījusies «Seksa un lielpilsētas» zvaigznes Kerijas Bredšovas līdzinieču konkursā, kura žūrijas pārstāvji saskatījuši Aivas figūrā un sejas vaibstos pārsteidzošu līdzību ar Keriju.

Ikdienā Pārkeres latviešu līdziniece Aiva strādā tipogrāfijā par tehnoloģi. Taujāta, kā pamanījusi savu līdzību ar pasaules zvaigzni, viņa atklāj, ka viss sācies pirms astoņiem gadiem, kad darba kolēģi paziņojuši, ka «Seksa un lielpilsētas» varone Kerija un Aiva līdzīgas kā divas ūdens lāses.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

«Tieši tajā laikā TV rādīja «Seksa un lielpilsētas» sērijas, un arī es sāku par šo līdzību aizdomāties. Pēc pāris mēnešiem žurnāls «Rīgas Viļņi» un TV3 rīkoja līdzinieču konkursu. Nofotografējos un aizsūtīju savu bildi. Vēl pēc kāda laika «Lattelekom» rīkoja līdzinieču konkursu, kurā tika izvēlētas visas četras seriāla varoņu līdzinieces un mūsu foto rotāja pat telefona būdiņas. Savukārt pirms diviem gadiem iepirkšanās centrs «Sky&More» rīkoja līdzinieču konkursu, kurā es kā Kerija ieguvu 1. vietu,» atklāj Pārkeres dubultniece.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Interesanti, ka Aiva ar Sāru ne tikai vizuāli līdzīgas, bet abām daudz kas kopīgs. «Mēs esam dzimušas Auna zodiaka zīmē, man aug dēls un arī Sāra ir dēla māmiņa. Par Sāru esmu tikai četrus centimetrus īsāka,» pārsteidzošo līdzību uzskaita Aiva. Savukārt Aivas privātajā dzīvē iet gluži kā seriāla «Sekss un lielpilsēta» varonei Kerijai, kura ir sava lieliskā vīrieša meklējumos.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Savulaik Kerijas dubultniece no žurnālu lappusēm izgrieza slavenās aktrises fotogrāfijas un ar tām bija nolīmējusi visas tualetes durvis. «Nu tā vairs nav, tagad gan Sāras, gan manas bildes no laikrakstiem un žurnāliem ir saliktas vienkopus albumā,» viņa piebilst.

Aivas kvēlākais sapnis kādreiz klātienē satikt aktrisi Sāru Džesiku Pārkeri. Dzīvesstila portāls «Sejas» novēl Aivai piepildīt savu sapni, lai reiz viņa nostājas blakus savai līdziniecei.

Brīnumainais pārvērtību šovs norisinājās skaistumkopšanas salonā «HAIRRIGA» (I/c Olimpia, 2.stāvā, Āzenes ielā 5) un Aivu sievišķīgās Kerijas tēlā ietērpa stiliste un modes skašu organizatore Gee jeb Ilze Eriņa.

Sejas.lv aicina pieteikties visus interesentus, kas sevī saskata vizuālu līdzību ar kādu pasaulē vai Latvijā slavenu personību. Tāpat arī vari pieteikt draugus vai radiniekus, ikvienu, uz kuru paskatoties, redzam kādu visiem zināmu slavenību! Atsūti savu foto, kurā skaidri un gaiši redzams, kurai zvaigznei, TV dīvai, miljonāram esi līdzīgs.

Turklāt neklusē, ja pazīsti kādu Latvijas slavenību, kas līdzīga kādai pasaulē zināmai zvaigznei. Neturi sveci zem pūra, bet ziņo mums.

Visu info sūti uz e-pastu redakcija@sejas.lv

Komentāri (86)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu