O! Doktors Hauss spēlē ballīti Rīgas klubā (61)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzīvesstila portāla «Sejas» realitātes šova «Slavenību seja» 3. sērijā iepazīstinām ar ciniskās seriāla zvaigznes doktora Hausa jeb aktiera Hjū Lorija pārsteidzošu līdzinieku.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Doktora Hausa līdzinieks dzīvo tepat galvaspilētā. Viņš ir brīvmākslinieks, fotogrāfs un reizēm arī klubu un privātu ballīšu dīdžejs Zigmārs Bergmanis-Reimanis (31). Tiesa gan, Zigmārs nav Hjū Lorija fans un neseko līdzi publikācijām presē par aktiera dzīvi un profesionālajām gaitām.

Viņš sevi nepieskaita pie seriāla «Doktors Hauss» kaislīgajiem skatītājiem. «Zinu, ka tas ir kulta seriāls, bet man nav īpaši daudz laika sēdēt pie televizora un skatīties seriālus. Taču zinu arī citas lomas, kuras spēlējis Hjū Lorijs. Piemēram, esmu redzējis filmu «Mazais Stjuarts» (Stuart Little) un senāk bija seriāls «Melnā Čūska» (Blackadder), kurā viņš spēlējis,» nosaka Hausa Latvijas līdzinieks.

To, ka Zigmārs ir doktora Hausa kopija, pamanīja viņa draugi. «Piedalījos nejauši vienā fotosesijā. Kad bildes bija gatavas, draugi, saskatījuši līdzību, man teica: «Audzē tik rugājus un būsi doktors Hauss!» Tad arī es pamanīju līdzību. Taču neko īpašu nedarīju, lai viņam līdzinātos. Arī klubā, spēlējot ballītes, reiz man pienāca klāt nepazīstami cilvēki un ilgi, ilgi, skatoties uz mani, vaicāja man: «Vai tu zini, ka esi līdzīgs doktoram Hausam?» Draugi jau mani vairākas reizes bija mudinājuši piedalīties līdzinieku konkursos, bet esmu atturējies,» viņš stāsta.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pieteikties dzīvesstila portāla «Sejas» līdzinieku konkursā Zigmāru atkal uzrunājuši draugi, un šoreiz viņš piekritis pārvērtību avantūrai. Zigmārs atzīst, ka viņam patīk šad tad iesaistīties kādā avantūrā. Savulaik izmēģinājis spēkus mūzikas kanāla «MTV Latvija» vīdžeju konkursā un ticis pat līdz finālam. Hausa līdzinieks «Ritma institūtā» pie Toma Grēviņa apguvis arī radio dīdžeja arodu.

Pēc pārvērtībām, kas norisinājās skaistumkopšanas salonā «HAIRRIGA» (i/c Olimpia 2.stāvā, Āzenes ielā 5), kur Zigmāram grimu veidoja Ieva Čevere, bet par doktora Hausa imidžu rūpējās stiliste un modes skašu organizatore Gee jeb Ilze Eriņa, «Seju» realitātes šova dalībnieks atzina, ka nav nemaz tik traki vienu dienu būt par Hausu. «Tā kā pats esmu fotografējis ne vienu vien modeli, šoreiz bija interesanti pašam atrasties kameras priekšā,» noteica Zigmārs.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sejas.lv aicina pieteikties visus interesentus, kas sevī saskata vizuālu līdzību ar kādu pasaulē vai Latvijā slavenu personību. Tāpat arī vari pieteikt draugus vai radiniekus, ikvienu, uz kuru paskatoties, redzam kādu visiem zināmu slavenību! Atsūti savu foto, kurā skaidri un gaiši redzams, kurai zvaigznei, TV dīvai, miljonāram esi līdzīgs.

Turklāt neklusē, ja pazīsti kādu Latvijas slavenību, kas līdzīga kādai pasaulē zināmai zvaigznei. Neturi sveci zem pūra, bet ziņo mums.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Visu info sūti uz e-pastu redakcija@sejas.lv

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu