Baibai Sipeniecei-Gavarei uzradusies dubultniece (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzīvesstila portāla «Sejas» realitātes šova «Slavenību seja» 4. sērijā iepazīstinām ar TV šovu vadītājas un radio ētera personības Baibas Sipenieces-Gavares (42) līdzinieci Ilzi Strodi (28).

Tirdzniecības speciāliste Ilze Strode (28) nekad dzīvē nav aci pret aci tikusies ar kolorīto TV šovu vadītāju un radio ētera personību Baibu Sipenieci-Gavari. Kad Ilze mācījās vidusskolas 10. klasē un nogrieza poniju, skolasbiedri bija pārsteigti, cik Ilze ir līdzīga Sipeniecei, un kopš tā laika, lai arī ponijs jau ataudzis, draugi, tiekoties ar Ilzi, dēvē viņu par Sipenieci.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ilze pati nebūtu pieteikusies dzīvesstila portāla «Sejas» līdzinieku konkursam. «Mani šīm pārvērtībām pieteica kursabiedri un bijušie kolēģi. Es pati zināju, ka vizuāli esmu līdzīga Baibai, taču pati neuzdrošinājos piedalīties līdzinieku konkursos. Man ir tāds pats matu krāsas tonis kā Baibai, mums ir līdzīgi sejas vaibsti. Ja žurnālā būs raksts par Baibu, tad noteikti nepašķiršu to, pirms nebūšu izlasījusi. Man ļoti patīk viņas ģērbšanās stils, kā arī viņas lieliskā humora izjūta un raksturs. Protams, arī es neesmu nekāda nopietnā, vienmēr esmu dzīvespriecīga,» viņa nosaka.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Līdz šim Ilze TV dīvu Baibu Sipenieci-Gavari redzējusi vien TV ekrānā, kā arī no skatītāju rindām, taču Ilzei ir arī sapnis kādreiz dzīvē klātienē sastapt šarmanto Baibu.

Brīnumainās pārvērtības norisinājās skaistumkopšanas salonā «HAIRRIGA» (i/c Olimpia 2.stāvā, Āzenes ielā 5), kur Ilzei Strodei grimu un frizūru veidoja salona speciālisti, bet par imidžu rūpējās Birutas Mageles starptautiskā stilistu skola.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu