Vai ir pieņemami, ka vīrietis vēlas iekārtot guļamistabu maigi lillā toņos?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viena no ceturtā Latvijas televīzijas (LTV1) raidījuma «Eksperti dīvānā» pārraidēm, ko vērtēja dalībnieki, bija jaunais LTV raidījums «Kas tur dzīvo?», kurā tā vadītāja, žurnāliste Ieva Alberte ar ekspertēm dodas uz dažādiem Rīgas dzīvokļiem un atklāj, kas tur dzīvo un ar ko šie cilvēki nodarbojas. Tieši šis raidījums saņēma visnegatīvākos «Eksperti dīvānā» dalībnieku komentārus.

Mākslas zinātniece Sarmīte Sīle un bijusī televīzijas režisore Maija Dance pamatīgi kritizēja jauno raidījumu: «Ielien svešā dzīvoklī, kaut ko skatās, pēta. Tas viss ir tik pretdabiski. Man pilnīgi vienalga, kādās mājās citi dzīvo, tā ir viņu privātā telpa. Kaut kas prātam neaptverams. Neredzu jēgu šādam raidījumam. Trakākais, ka to tagad rādīs četras reizes nedēļā un tik labā raidlaikā.».
Klausoties vienas no raidījuma ekspertes - žurnālistes Allas Petropavlovskas – komentārus par kāda cilvēka mājvietu, Ričiņš bija diezgan skarbs un atzina, ka A. Petropavlovska ir seksiste. Iemesls šādam apgalvojumam bija diezgan triviāls - vienā no dzīvokļiem, kurus apskatīja A. Petropavlovska, bija maigi lillā krāsās guļamistaba un eksperte uzreiz skaidri pateica: «Te noteikti dzīvo sieviete.» Par šo apgalvojumu nedaudz sašutis bija viens no «Eksperti dīvānā» dīvānā dalībniekiem Ričiņš,

kurš bija neizpratnē, kādēļ vīrietis nevarētu sev iekārtot guļamistabu maigi lillā toņos.

Ieraugot lillā guļamistabu, otrs dalībnieks Mārtiņš uzreiz noteica: «Te noteikti dzīvo gejs.».
Kā domā tu - vai vīrietis varētu savai guļamistabai izvēlēties šādus toņus vai tas tomēr nav pieņemami?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu