Ozols gatavo rīsu nūdeles ar vistu un sēnēm

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

Reperis, hiphopa mākslinieks Ozols, īstajā vārdā Ģirts Rozentāls, Roberto Meloni pavāršovā «Labs Ēdiens Labiem Draugiem. Ar Roberto» gatavoja rīsu nūdeles ar vistu un visai baisa izskata sēnēm!

NEPIECIEŠAMS:

- 2-3 vistas filejas;
- 1 iepakojums rīsu nūdeļu;
- 2 olas;
- Ķīniešu melnās jeb muer sēnes;
- «Spilvas» Ķīnas saldskābā mērce ar ananāsiem;
- Ingvers;
- Sojas mērce.

Vistas fileju sagriež strēmelītēs un, pievienojot garšvielas- sāli un piparus, gaļu apcep eļļā. Pievieno plānās šķēlēs sagrieztu ingveru. Liek klāt sēnes, tās sagriežot vai arī pievienojot veselas.
Liek vārīties rīsu nūdeles, pavāra minūtes piecas. Katlā iesit vienu vai divas olas, kārtīgi izmaisa. Pievieno Ķīnas mērci un pavisam nedaudz sojas mērces. Nokāš nūdeles, pievieno vistai un sēnēm, apmaisa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu