Pavāršovā «La Dolce Vita. Ar Roberto» vēdiskā astroloģe, hennas zīmējumu meistare Inese Dāvidsone gatavo afrodīzisku produktu ēdienus - šķeltos zirņus ar kazas sieru un sīpoliem, kā arī pupiņu uzkodu.
Tantra virtuvē: ēdieni, kas vairo seksualitāti
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
ZIRŅIEM NEPIECIEŠAMS:
- šķeltie zirņi;
- 2 lieli sarkanie sīpoli;
- puspaciņa sviesta;
- kazas siers;
- sāls.
Izmērcētus šķeltos zirņus vāra, līdz tie kraukšķīgi, nevis pavisam mīksti. Pannā izkausē puspaciņu sviesta un tajā mazliet apcep smalki sagrieztus sarkanos sīpolus. Zirņus pasniedz kopā ar apceptajiem sīpoliem un sadrupinātu kazas sieru.