Ko Holšteins, Bulis un Breidaks domā par Latvijas sievietēm?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Marts allaž sākas ar jaukām noskaņām, gaidot Sieviešu dienu, kad ikviena daiļā dzimuma pārstāve vēlas tikt lutināta un kā īpaši iepriecināta. Televīzija «STV Pirmā» ir parūpējusies par patīkamām emocijām un no 1. marta piedāvās jaunu stāstu sēriju «Mums viņas ir visskaistākās». Šo stāstu ietvaros Latvijā zināmi, cienīti un populāri vīrieši stāstīs par sievietēm, par savām īpašajām sievietēm un Latvijas sievietēm kopumā. Šie stāsti būs redzami ik otrdienas vakaru plkst 22.00 uzreiz pēc sarunu šova «Starp mums runājot».

Atklāšanas vakarā, 1. martā, par Pirmo, Īsto un Viņu stāstīs mūziķis Jānis Holšteins-Upmanis, 360TV «Kino domnīcas» un radio SWH ētera personība Kaspars Breidaks un aktieris Andris Bulis.

TVNET lasītājiem šo trīs vīriešu stāstus un pārdomas ir iespējams noskatīties un noklausīties jau tagad.

Par pirmo. Mūziķis Jānis Holšteins-Upmanis atklāj, ka tā viņam ir mamma.

Gādība, atbalsts un nedalīta mīlestība – tie ir vārdi jeb sajūtas, ar ko Jānim asociējas viņa mamma. Jānis atklāti stāsta, kad pats sācis labāk saprast un pa īstam novērtēt mammu.

Par Īsto. Par to stāsta 360TV «Kino domnīcas» vadītājs Kaspars Breidaks. Savā sievietē Kaspars visaugstāk vērtē to, ko viņa ir izdarījusi ar pašu Kasparu. Kā atzīst Kaspars, patīkamās pārmaiņas viņš ir apjautis tikai pavisam nesen. Kaspars atklāj patīkamās nianses, kuras tagad viņš pamana daudz vērīgāk un kas viņu patīkami mainījušas.

Par Viņu. Šo stāstu atklāj aktieris Andris Bulis – par Viņu, ko novērtē un apbrīno.

Andris atzīst, ka Latvijas sievietes ir brīnišķīgas tādas, kādas viņas ir.

Sarunas izskaņā Andris novēl, lai sievietes mīl vairāk latviešu vīriešus, lai kādi viņi arī būtu!

Skaties «Mums viņas ir visskaistākās» no 1. marta ik otrdienu plkst. 22.00 «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu