Neparasts skaistums jeb iedvesmojoši padomi ceļojumam uz Islandi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sestdienas vakarā, 19. martā, 360TV «Hobiju domnīcā» tās vadītāja Laura Jēkabsone pievērsīsies tālajai, taču neparasti skaistajai Islandei. Studijā viesos būs mūziķis Raimonds Tiguls, blogere Laura Grēviņa un laivu entuziasts Jānis Zvejnieks. Viņus visus kaut kas saista ar šo valsti, un studijas viesi nodosies sarunām par šo savdabīgo, vilinošo un arīdzan gana neparasto zemi.

TVnet lasītājiem iespējams jau tagad uzzināt, kādas trīs lietas, vietas vai notikumus Islandē iesaka apmeklēt un izbaudīt Gustavs Terzens, «Sporta domnīcas» vadītājs, radio personība. Savukārt tiem, kuri ir kāri uz dažādu pasaules garšu izmēģināšanu savā paša virtuvē, tiek piedāvāts video stāsts, kā pagatavot maltīti Islandes garā, izmantojot lielākoties Latvijas produktus. Kā uzburt garšas piedzīvojumu, atklās «Muusu» šefpavārs Māris Jansons. Izmēģini arī tu!

Iegriezies 360TV un skaties «Hobiju domnīcu» katru sestdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu