Video: ASV makšķernieki par mata tiesu izglābjas no nāves

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīs makšķernieki Oregonas štatā, ASV, par mata tiesu paglābušies no nāves, kad viņu nelielajai zvejas laivai lielā ātrumā uztriecās gandrīz desmit metrus gara motorlaiva. Kā redzams video, makšķernieki centās pievērst motorlaivas vadītāja uzmanību, taču nesekmīgi - netika pamanīta ne māšana, ne saucieni, ne arī koši zaļā cepure, ko valkāja viens no makšķerniekiem, vēsta «The Washington Post».

Kristofers Makmahons ar diviem draugiem Kolumbijas upē ķēra lašus, kad pamanīja viņu virzienā strauji nākošu motorlaivu. Redzot, ka tā nespēs laikus apstāties, vīrieši metās aukstajā ūdenī.

Makmahona laivā bija uzstādīta «GoPro» kamera, kas nofilmēja incidentu.

Tas notika pagājušajā gada augustā. Viens no cietušajiem vīriešiem - 47 gadus vecais Braiens Māss - šomēnes ierosināja tiesvedību pret lielākās laivas vadītāju, 75 gadus veco Mārlinu Lī Larsenu, pieprasot 372 000 ASV dolāru kompensāciju.

Larsens izmeklētājiem sacīja, ka sadursme, iespējams, notikusi tāpēc, ka viņš uz brīdi apsēdās un neredzēja makšķernieku laivu. Vietējie mediji, atsaucoties uz šerifa biroja publiskotajiem dokumentiem, raksta, ka incidenta dienā Larsena znots esot viņam atgādinājis neizmantot mobilo tālruni, kamēr viņš vada laivu.

Visi trīs makšķernieki, kuru vidū bija viena sieviete, guva fiziskas traumas.

Larsens noliedz vainu viņam izvirzītajās apsūdzībās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu