«Baisākais lidojums manā mūžā.» Lidmašīnai gaisā nokrīt motora pārsegs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aviokompānijas «United Airlines» reisam no Sanfrancisko uz Havaju salām nācās veikt ārkārtas nolaišanos, jo «Boeing 777» lidmašīnai gaisā nokrita motora pārsegs. Viens no pasažieriem to raksturoja kā «baisāko lidojumu» savā mūžā, vēsa «The Guardian».

Panika lidmašīnā sākās, kad apmēram 35 minūtes pirms plānotās nolaišanās Honolulu bija dzirdams skaļš troksnis.

Pasažieris Ēriks Hadads, no kura sēdvietas bija labi redzams bez pārsega palikušais motors, tviterī publicēja attēlus un video. «Pamācībā par to neko neredzu,» par spīti salonā valdošajam stresam vienā no tvītiem jokoja Hadads.

Cita pasažiere Marija Falaši augšupielādēja biedējošus foto un raksturoja piedzīvoto kā «baisāko lidojumu» savā mūžā, taču uzslavēja pilotus un apkalpi, kas nezaudēja mieru.

«United Airlines» oficiālā paziņojumā norāda, ka lidmašīna veiksmīgi un droši nosēdās plkst.12.38 pēc vietējā laika. Kādas pasažieres video redzams, ka nolaišanās tika sagaidīta ar atvieglotiem aplausiem.

Uz skrejceļa lidmašīnu sagaidīja glābēji un ugunsdzēsēji.

Par notikušo sākta izmeklēšana.

«United Airlines» sacīja, ka «Boeing 777» lidmašīna tika nopirkta 1994.gadā, tātad tas bija viens no pirmajiem šā modeļa lidaparātiem, kas tika izmantots civilajā aviācijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu