Fitnesa trenere Paula: tas nav pareizi - neko neēst un gaidīt, ka svars kritīsies

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Domājot par to, kā uzlabot svaru un samazināt ķermeņa apkārtmērus, visvienkāršākā un arī biežāk lietotā «prakse» ir samazināt ne tikai ar ēdienu uzņemtās kalorijas, bet arī pašas ēdienreizes. Tomēr, kā sarunu šovā «Starp mums runājot», kas «STV Pirmā!» ekrānos būs skatāms jau rītvakar, atklāj daiļā fitnesa modele un arī trenere Paula Freimane, tā nebūt nav labākā metode svara zaudēšanai. Tā vietā viņa iesaka pievērst uzmanību tam, lai maltītes tiktu ieturētas regulāri.

«Ļoti bieži man meitenes atnāk uz treniņu un saka – es mēģinu nomest svaru, vispār neko neēdu, bet svars nāk vēl vairāk klāt. Tad es viņām izskaidroju –

lai paātrinātu vielmaiņu, vajag ēst regulārāk, bet mazākām porcijām.

Lai svars nāktu nost, visu laiku ir jābūt tādai vieglai izsalkuma sajūtai,» raidījumā atzīst Paula Freimane. Visus, kuriem rūp veselīgs dzīvesveids,

viņa mudina tā vietā, lai divreiz dienā «riktīgi pierītos», jo neesi ēdis pusi dienas, plānot savas ēdienreizes un maltītes ieturēt regulāri.

Uz jautājumu, kā iespējams sevi turēt tik striktos grožos un vai tiešām fitnesa modelei nekad nesanāk «norauties» un reizēm apēst kādu ne tik veselīgu gardumu, Paula dalās kādā vērtīgā padomā: «Man «noraušanās» ir vienreiz nedēļā, kad ņemu tā saucamo «cheat day». Es arī esmu tikai cilvēks, un man, protams, reizēm gribas apēst arī ko tādu.

Tad es sev pasaku, ka katru sestdienu varēšu ēst visu dienu, ko vien gribu.»

Turklāt sestdiena kā «cheat day» nav izvēlēta nejauši – piektdienās Paulai parasti ir kāju treniņš, kas prasa salīdzinoši lielāku slodzi un enerģiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu