Indra Salceviča: es vairāk nekā 10 gadus esmu nelietderīgi pavadījusi, «cepoties» par kg

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Nenoliedzami sociālie tīkli un internets mūsdienās kļuvuši par vienu no populārākajām vietām, kur iepazīties, atrast savu otro pusīti un iemīlēties. Taču, ja, satiekoties klātienē, ir iespēja novērtēt iecerētā partnera vizuālo tēlu, augumu, runas stilu un izturēšanās manieres, tad virtuālajā vidē būtiskākais kritērijs ir tieši bilde, kurai jāpasaka tik daudz. Kādu fotogrāfiju izvēlēties, lai ne tikai iepatiktos pretējam dzimumam, bet reizē arī nepārspīlētu ar «specefektiem» un klātienes satikšanās nepārvērstos par milzīgu vilšanos?

Šo jautājumu stilistei un bloga morethansize.com veidotājai Indrai Salcevičai, kura viesosies sezonas pēdējā STV Pirmā! šova «Starp mums runājot» raidījumā un ir aktīva «Tinder» lietotāja, uzdeva Valdis Melderis. «Bildei noteikti jābūt pilnā augumā un tādai, kāda tu esi realitātē. Un nevis no augšas fotografētai, kad izskatāmies slaidākas un garākām kājām.

Nedrīkst būt bildes ar dažādiem «filtriem». Džeki arī nav stulbi!» padomu sniedz Indra, piebilstot, ka arī pati nekad nav spiedusi «patīk» bildei, kurā, piemēram, redzama tikai auss vai cita ķermeņa daļa. «Kāda jēga melot? Viņš atnāks uz to kafejnīcu un redzēs, ka 60 kilogramu vietā ir 80. Bet viņam patīk 60!» saka stiliste. Viņa arī atklāj, ka pati «Tinderī» apzināti izvēlējusies tādas bildes, kuras nav ievietojusi nevienā citā sociālajā vietnē un kas ir vairāk ikdienišķas.

Tiesa, dodoties uz «Tinder» randiņu un gluži sievišķīgi baidoties, vai internetā iepazītais vīrietis arī klātienē būs tikpat jauks un vai šīs jūtas būs abpusējas, Indra atradusi kādu īpaši uzmundrinošu «formulu» «Uz randiņu eju ar tādu domu – foršs džeks, ja es viņam nepatikšu vai viņš nepatiks man – viņam noteikti ir draugi!» smejoties saka Indra.

Tāpat viņa mudina visas sievietes iemīlēt savu ķermeni, pieņemt sevi tādu, kāda esi, un pārstāt tiekties pēc iedomātiem ideāliem. «Es vairāk nekā 10 gadus esmu nelietderīgi pavadījusi, «cepoties» par kaut kādiem kilogramiem vai lai izpatiktu sabiedrībai!» sarunā atklāta ir Indra. Viņa ir pārliecināta, ka sievietēm ir vien divas iespējas – vai nu cītīgi strādāt pie sava ķermeņa, apmeklēt sporta zāli, pārskatīt ēdienkarti un tā sasniegt sev vēlamo rezultātu, vai arī pieņemt sevi un dzīvot tādai, kāda esi. «Paradoksāli, taču tajā brīdī, kad esi sevi pieņēmusi, pozitīvas pārmaiņas būs vērojamas arī ķermenī» sievietes iedrošina Indra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu