Driftēt ar nomātu krosoveru? Ļoti, ļoti slikta doma

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Dažkārt nekas cits neatliek, kā pabrīnīties par «prusakiem», kas mājo viena otra indivīda galvā. No vienas puses - nebūtu šādu «prusaku», dzīve būtu pārāk vienmuļa. No otras puses - šādi cilvēki ir drošības un veselības apdraudējums kā sev pašiem, tā arī citiem.

Nu, piemēram, šajā video iemūžinātais indivīds, kurš bija nolēmis Francijas pilsētā Nantē nelielu satiksmes rotācijas apli izmantot kā drifta poligonu. Cik nav redzēts, ka cilvēkiem ar pietiekamām prasmēm un piemērotā auto tas itin labi izdodas. Šim indivīdam acīmredzot piemīt prasmju deficīts, turklāt arī auto izvēlēts ne visai atbilstošs tam, kas bija iecerēts. Tagad jau to vadītājs zina arī pats, jo 150 000 eiro vērto krosoveru Mercedes-Benz GLE 63 AMG viņam izdevās apgāzt uz jumta. Visnepatīkamākais šajā situācijā - pēc vācu AutoBild informācijas, automobilis bijis iznomāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu