Noskaties jaunās simtgades komēdijas «Homo Novus» pirmo rullīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunās simtgades komēdijas «Homo Novus» veidotāji šonedēļ iepazīstinājuši ar spēlfilmas pirmo reklāmas rullīti. Spēlfilmas pirmizrāde gaidāma jau 26. septembrī, savukārt kinoteātros tā būs skatāma jau no 28. septembra. «Homo Novus» kļūs par ceturto no sešām spēlfilmām programmā «Latvijas filmas Latvijas simtgadei».

Liels pārsteigums reklāmas rullīša prezentācijas pasākuma viesiem bija Maestro Raimonda Paula pievienošanās «Homo Novus» veidotāju komandai, gādājot par spēlfilmas muzikālo pavadījumu. Maestro komponētie un izpildītie skaņdarbi būs dzirdami visas filmas garumā. «Līdz «Homo Novus» pirmizrādei palikuši vien divi mēneši, un pašlaik norit intensīvs darbs pie pēcapstrādes – krāsu korekcijas, mūzikas ierakstiem, skaņu apstrādes un vizuālajiem efektiem. Mēs esam ļoti priecīgi un gandarīti, ka mūsu komandai pievienojusies Latvijas un arī visas Eiropas mūzikas leģenda – Maestro Raimonds Pauls, kurš labāk nekā jebkurš cits saprot mūzikas nozīmi un spēj radīt 30. gadu sajūtu,» stāsta filmas producents Ivo Ceplevičs. «Aicinām visus noskatīties «Homo Novus» rullīti un gūt priekšstatu par filmas sižetu un noskaņu, kā arī iepazīt harizmātiskos tēlus, kuros iemīlēsieties no pirmā acu uzmetiena,» piebilst Ivo Ceplevičs.

«Homo Novus» ir romantiska intrigu un pārpratumu komēdija, kuras pamatā ir Anšlava Eglīša romāns ar tādu pašu nosaukumu.

Filmas galvenajā lomā debitē jaunais aktieris Igors Šelegovskis, lomās ir Kristīne Krūze, Kaspars Znotiņš, Andris Keišs, Kaspars Zvīgulis, Aurēlija Anužīte-Lauciņa, Agnese Cīrule, Nikolajs Korobovs, Vilis Daudziņš, Baiba Broka, Guna Zariņa, Gundars Āboliņš, Regīna Razuma, Ģirts Krūmiņš, Ģirts Ēcis un citi. Komēdijā filmējušās arī citas sabiedrībā pazīstamas personas, piemēram, Kaspars Kambala, Intars Busulis un Andrejs Žagars.

Filmas veidotāju vidū ir pieredzējusī scenārija autore un režisore Anna Viduleja, operators Jānis Eglītis, galvenais mākslinieks Kirils Šuvalovs (Krievija), scenārija līdzautore Maurīna Tomasa (Apvienotā Karaliste), producenti Ivo Ceplevičs, Jānis Kalējs un Sergejs Berdičevskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu