100 noslēpumi par skaistumkopšanu un veselību

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skaistuma industrija attīstās fantastiskā ātrumā, tirgū regulāri parādās jaunas idejas, izstrādājumi un tehnoloģijas. Ar katru dienu pieaug pieprasījums pēc beauty industrijas un Latvija šajā skrējienā, starp visām trīs Baltijas valstīm, ieņem līderpozīcijas. Tieši Latvija, rīkojot ikgadējās izstādes, izpilda galvenā health&beauty rupora lomu. Pavasara izstādes laikā zem viena jumta būs apkopoti visi šīs nozares jauninājumi.

Kas? Kur? Kad?

Jau drīzumā, no 12 līdz 14 aprīlim savas durvis vērs pati svarīgākā ikgadējā skaistumkopšanas un veselības izstāde Expo Beauty 2013.

Šogad, pēc vairāku gadu pārtraukuma, izstāde atgriežas Skonto zālē. Lielāka platība nozīmē lielākas iespējas arī izstādes dalībniekiem. Vairāk kā 100 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Polijas piedalīsies šajā izstādē ar jauniem inovatīviem līdzekļiem sejas ādai, ķermenim un matiem, nagiem. Noteikti neiztiks arī bez dekoratīvās kosmētikas, profesionālajiem instrumentiem, manikīra un pedikīra, ārstnieciskajiem un profilaktiskajiem līdzekļiem. Būs skaistumkopšanas salonu, solāriju un spa centru aprīkojums, kā arī daudz, daudz, kas cits. Izstādes ekspozīcija būs orientēta uz skaistuma industriju: frizieriem, kosmetologiem un vizāžistiem, manikīra un pedikīra meistariem, plastisko ķirurģiju un aparātu kosmetoloģiju.

Gaidot jaunumus

Izstādē būs daudz notikumu, kas būs šā gada jaunievedums.

Īpaši jāizdala VESELĪBAS tēma. Jēdziens veselība, tā vai citādi parādās visās kosmētiskās industrijas sfērās. Sākot no ārstnieciskā pedikīra līdz pat spa pakalpojumiem un patiesībā tieši veselība šodien ir uzmanības centrā. Mūsdienās, kad skaistums nav atdalāms no veselības, EKO produkti kļuvuši aktuāli kā nekad.

Katra dalībnieka uzdevums ir iepazīstināt izstādes apmeklētājus ar jaunumiem! Var teikt, ka JAUNUMI - tā ir visa pasākuma dominējošā ideja.

Konkursi, semināri, skates un ... kaujas!

Profesionāļus un apmeklētājus gaida vesela virkne nozīmīgu konkursu.

Ikgadējais Baltijas SPA Čempionāts

Izstādes Expo Beauty 2013 ietvaros notiks arī ikgadējais Baltijas SPA Čempionāts, ko ar nepacietību gaida visi SPA industrijas profesionāļi. Čempionāta organizatori - Latvijas SPA&WELLNESS Federācija un Masāžu Tehnoloģiju skola SPA SHOOL.

VIII-tais Baltijas SPA Čempionāts noritēs divos etapos:

Konkursa pusfināls, kas notiks izstādes otrajā dienā - 13.aprīlī.

- Pirmajā etapā Pusfināla masieri un SPA meistari demonstrēs obligāto programmu, kurā tiks vērtēts klasiskās masāžas tehnikas līmenis.

- Otrajā Pusfināla etapā demonstrēs brīvo programmu - dalībnieka brīvi izvēlēta SPA metode.

Fināls - 14 aprīlī. Astoņi pusfināla uzvarētāji, startēs finālā, demonstrējot SPA metodes, kuras vērtēs eksperti - starptautiskās žūrijas pārstāvji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Krievijas un, protams, arī skatītāji.

Uzvarētāji saņems vērtīgas dāvanas un balvas. Skatītāji nobalsos par speciālistu, kurš saņems speciālo balvu - skatītāju simpātija. Savukārt 1.vietas ieguvējs saņems galveno balvu - 500 EUR.

Atsevišķi vēlamies uzsvērt tikšanās iespēju ar dr.Sergeju Diordičuku - SPA SCHOOL vadītājs, medicīnas doktors, praktizējošs ārsts osteopāts, reflektoterapeits, austrumu ārstnieciskās prakses speciālists, meistars. Šo tikšanos gaida gan profesionāļi, gan apmeklētāji. Visas trīs izstādes dienas, viņa rokas demonstrēs brīnumainās prasmes.

Atklātais Baltijas vizāžistu konkurss

12.aprīlī, piektdienā, izstādes viesus gaida zīmīgs pasākums, kuru nu jau droši var saukt par tradīciju - Atklātais Baltijas vizāžistu konkurss.

Profesionāļi sacentīsies divās nominācijās: «Pechwork» - podiuma make-up un «Dalī motīvos» - fantāzijas make-up ar body art elementiem. Tas tiešām iespaidīgs skats, kad meistari no visām Baltijas valstīm, jūsu acu priekšā, no saviem modeļiem, veido jaunus fantastiskus tēlus.

Nevar neatzīmēt atpazīstamākos konkursa viesus: Irīna Nudiņš, Jeļena Šatilo, Aļona Smirnova. Visas viņas ir pasaules līmeņa vizāžistes.

Irīnu Sališu - jauno, ambiciozo un pašu titulētāko Latvijas vizāžisti, droši var saukt par šī pasākuma dvēseli. Tieši viņas jaunība ienesusi šajā konkursā pavisam svaigas tendences, ievērojami paceļot arī konkursa līmeņa «latiņu».

Ekstravagantā līgava

Unikāls un elpu aizraujošs pasākums, ko 14.aprīlī piedāvā dizaineri sadarbībā ar Baltijas Imidža Speciālistu Asociāciju.

Droši vien katrai sievietei kādreiz ir ienākusi prātā nerātna doma, balto līgavas kleitu nomainīt uz kaut ko drosmīgāku, spilgtāku un emocionālāku, aizgūtu no citām valstīm un kultūrām. Āfrika, Āzija, Austrumi...katrs kontinents, katra valsts apbur mūs ar savām tradīcijām. Tikai izstādes laikā būs iespēja uz vienas skatuves ieraudzīt dažādu valstu tēlus. «Ekstravagantā līgava» - tā ir ģeogrāfiskā dizaina nodarbība....

Zelta Pinums – konkurss frizieriem, vizāžistiem un stilistiem

Trīs konkursa nominācijas un vesela diena interesantas, izglītojošas informācijas. 13.aprīlī konkursa, ko organizē Klērs Studija, skatītājiem būs iespēja ne tikai vērot, bet arī iemācīties šodien tik aktuālo bižu pīšanas tehniku. Uz skatuves jūs redzēsiet, cik veikli un prasmīgi konkursanti materializēs trīs dažādus tēlus:

- Klasiskā vai kāzu vakara frizūra uz pinumu bāzes;

- Avangarda vakara frizūra uz pinumu bāzes;

- Etniskā vakara frizūra uz pinumu bāzes.

Konkurss «Masu mediju PĀRVĒRTĪBAS»

Katrs meistars vēlas kļūt veiksmīgs un patiesi sava amata profesionālis. Vēlas saņemt kolēģu, sabiedrības atzinību un iekarot klientu sirdis. Mūsu konkursi sniedz meistaram iespēju ne tikai radot un pārvēršot demonstrēt savu meistarību, bet saņemt arī Latvijas vadošo masu mediju atzinību.

No pirmā acu skatiena tik banālais konkurss kļūs par īstu kaujas lauku 6 frizieru un vizāžistu komandām

Komandas un modeļi tiks formēti pirms starta, izlozes veidā. Ar modeļu fotogrāfijām un matu stāvokļa aprakstu meistari varēs iepazīties nedēļu pirms konkursa.

Komandu uzdevums - pārvērst mediju pārstāvi, demonstrējot NEW LOOK stilu «Elegantais», noteiktajā laikā jāizveido elegants un lakonisks tēls.

Krāsošana, griezums, ieveidošana, meikaps.

Darbus vērtēs Mediju pārstāvji, žurnālu, portālu, sleju, modes un stila rubriku redaktori. Žūrijas priekšsēdētāja Natālija Rivoņenko (Create in Riga).

Konkursa organizatori:

www.3ade.lv

EXPO BEAUTY izstāžu kompānija

Create in Riga skola-studija

Konkurss «Paaudžu kauja»

Vēl viena www.3ade.lv provokācija

Šoreiz dalībnieki tiks izvēlēti atbilstoši vecuma kritērijiem. Dažādi vecumi - dažāda skola. Aukstais karš - nav joka lieta. Kas uzvarēs, jaunība un kreativitāte vai pieredze un pārliecība?

Modeļu izvēle notiks izlozes kārtībā, tieši pirms konkursa sākuma. Meistaru uzdevums - noteiktajā laikā nodemonstrēt griezumu bob-kare, izvēloties attiecīgajam modelim vispiemērotāko frizūras variāciju.

Darbus vērtēs Mediju pārstāvji, žurnālu, portālu, sleju, modes un stila rubriku redaktori. Žūrijas priekšsēdētāja Natālija Rivoņenko (Create in Riga).

Konkursa organizatori:

www.3ade.lv

EXPO BEAUTY izstāžu kompānija

Create in Riga skola-studija

CIDESCO semināri

Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācija CIDESCO sagatavojusi aktuālas tēmas profesionāļiem, kuras būs iespējams noklausīties tieši izstādes laikā 14.aprīlī:

  • «Atache» (Spānija) profesionālās kosmētikas prezentācija. Lektore- Ilze Lieģe
  • Jaunas iespējas ādas kvalitatīvas reģenerācijas veicināšanā (kā nodrošināt ādas šūnām optimālu mikrovidi). Lektors-dr.Uldis Veits.
  • IWOSTIN- dermokosmētika uz termālā ūdens bāzes. EMOLIUM- sausai, atopiskai ādai. Lektore- Diāna Pabrika
  • Šķiet, ka garlaikoties nevienam nevajadzēs. Un tas ir labi, jo ne jau garlaikoties mēs jūs aicinām! Apsolām, ka pēc izstādes būsiet ieguvuši gan jaunus iespaidus, gan patīkamas emocijas, gan arī vērtīgas zināšanas!

    Ar nepacietību gaidām jūs Skonto hallē no 12 līdz 14 aprīlim. Adrese: E.Melngaiļa iela 1a, Rīga, Latvija!

    Izstādes darba laiks:

    Piektdiena, 12.04.2013: 11.00 – 20.00

    Sestdiena, 13.04.2013: 11.00 - 19.00

    Svētdiena, 14.04.2013: 11.00 – 18.00

    Ieejas biļešu cenas:

    Pieaugušajiem: 3,00 LVL

    Skolēniem un studentiem (uzrādot apliecību): 2,00 LVL

    Pensionāriem (uzrādot apliecību): 2,00 LVL

    Bērniem līdz 7 gadu vecumam: bez maksas

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu