Latvijas čečenu līderis restorānā draud ar ieroci

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms dažām nedēļām kādā uzbeku nacionālās virtuves restorānā, liekot lietā ieroci, notikusi izskaidrošanās starp čečenu kopienas līderi uzņēmēju Bislanu Abdulmuslimovu un apsardzes firmas «TM security» īpašnieku Mārtiņu Tenbergu, liecina portāla «Pietiek.com» rīcībā esošā informācija.

Draud ar ieroci

Pēc portāla rīcībā esošās informācijas, Abdulmuslimovs uzaicinājis Tenbergu uz atklātu vīru sarunu, lai noskaidrotu, cik patiesas ir Rīgā jau mēnešiem klīstošās runas, ka «TM security» šefs ar «slikto čečenu» kārti piesedz savu apetīti uz ietekmi politikā un valsts iekšlietu struktūrās.

Sarunas karstumā vienā no Rīgas centra restorāniem emocionālais Abdulmuslimovs izvilcis ieroci un pielicis pie Tenberga galvas, portālam atstāstījuši aculiecinieki.

Ilgstoša konflikta nebūšot

Abu attiecības pēc notikušā tiek raksturotas kā «nekādas» - Tenbergs neesot pretinieks, kura dēļ Abdulmuslimovs uzsākšot ilgstošu konfliktu.

Abdulmuslimovs visbiežāk ticis saistīts ar atbalstu partijai «Visu Latvijai!», bet pēdējā laikā izgaismojušies viņa kontakti ar «Vienotības» politiķiem. Savukārt Tenbergs šovasar tika uzskatīts par Zatlera Reformu partijas (ZRP) pelēko kardinālu līdz brīdim, kad ne bez viņa ietekmes no tās atšķēlās Klāva Olšteina «sešinieks», norāda portāls.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu