Pirmie Jaguar I-Pace sasnieguši Latviju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc sākuma Igaunijā un turpinājuma Lietuvā četru iespaidīga izskata Jaguar I-Pace krosoveru ceļojums ir sasniedzis Latviju. Pirmie, kas izmēģināja šos auto, ko raksturo ātra uzlāde, jauda un precīza vadāmība, bija auto žurnālistu grupa. Ar jauno pilnībā elektrisko Jaguar krosoveru iepazīties vēl pirms automašīnas nonākšanas tirdzniecībā var līdz pat 31. jūlijam Jaguar Land Rover autosalonā, kā arī dažādos pasākumos Rīgā.

I-Pace var būt gan ērts auto tāliem ceļojumiem, gan dinamisks un precīzs braucamais. I-Pace darbina divi sinhronizēti pastāvīgā magnēta elektromotori. Līdzīgi I TYPE E formulas sacīkšu automobiļos izmantotajai tehnoloģijai šie motori nodrošina 400 ZS jaudu un 700 Nm griezes momentu. Tādēļ nav pārsteigums, ka auto spēj paātrināties līdz 100 km/h vien 4,8 sekundēs.

Ar 90 kWh bateriju apgādātais I-Pace pēc pilnas uzlādes var veikt līdz pat 480 km (WLTP cikls). Akumulatoru līdz 80% no ietilpības ir iespējams uzlādēt 40 minūtēs ar ātro 100 kW līdzstrāvas lādēšanas iekārtu.

Greznajam interjeram piemīt Jaguar raksturīgā pievēršanās detaļām, pasažiera ērtībām, apdares materiālu kvalitātei. Jaguar I-Pace ir vidējā izmēra krosovers, tomēr tā salons šķiet kā lielākam auto. Arī bagāžnieka ietilpība ir vērā ņemama - 656 litri, ko, nolaižot aizmugurējos sēdekļus, var palielināt līdz par 1453 litriem.

Jaguar I-Pace ir jau iespējams pasūtīt, un tā sākuma cena ir €82 200. 

Var piebilst, ka piektdien 27.jūlijā no plkst. 15.00 līdz 18.30 notiks I-Pace izmēģinājuma braucieni Vecrīgā, Kaļķu un Vaļņu ielas krustojumā, bet 28.jūlijā no plkst. 11.00 līdz 15.00 I-Pace uzturēsies pie tirdzniecības centra "Spice".

Līdz 31.jūlijam elektriskais Jaguar būs aplūkojams Jaguar Land Rover auto salonā Dārzciema ielā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu