Otrdienas horoskops: 24. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 24. aprīlim.

AUNS Veiksmīgi tiksi galā ar uzticētajiem pienākumiem. Atlicini kaut nedaudz laika paveikto darbu uzskaitei un pašanalīzei. Iespējams, pamanīsi veidus, kā spēj sevi pilnveidot, vairot ienākumus.

VĒRSIS Pareizāk būtu atturēties no finansiāla rakstura lietām. Pavisam viennozīmīgi nevajadzētu ieguldīt naudu, uzņemties parādsaistības. Tava rīcība var kļūt neraksturīgi spontāna, neapdomīga.

DVĪŅI Dienas notikumi liks izmantot tev piemītošās analītiķa dotības un labās saskarsmes spējas. Droši vari uzņemties jaunus pienākumus, tēmēt iekarot aizvien augstākas virsotnes. Vakaru velti mīļotajam.

VĒZIS Kaut arī pašam tā var neliksies, taču saskarsme ar apkārtējiem būs nedaudz apgrūtināta. Zvaigznes iesaka vērīgāk ieklausīties līdzcilvēku teiktajā un novērst visas radušās neskaidrības.

LAUVA Ne reizi vien vari kļūt par sava veida starpnieku pārpratumu noregulēšanā. Diena prasīs elastību un oriģinalitāti domāšanā. Gan darbā, gan mājas dzīvē nāksies meklēt kompromisus.

JAUNAVA Mierīga, harmoniska diena, kuru ieteicams veltīt sevis sakārtošanai, pilnveidošanai. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi neraksturīgi koķets, atraisīts. Veiksmīgs brīdis radošām lietām.

SVARI Būsi patiesi gaisīgs, pat nedaudz vieglprātīgs. Pārāk bezrūpīga attieksme var kaitēt darba lietām, radīt par tevi greizu iespaidu. Priekšniecība no tevis gribēs redzēt lietišķāku nostāju.

SKORPIONS Tavus šā brīža plānus nenoliedzami ietekmēs finansiālā situācija. Nepārdzīvo, ja neizdodas uzreiz realizēt savas ieceres. Iespējams, tām vēl ir nepieciešama zināma pilnveidošana, korekcijas.

STRĒLNIEKS Uzņēmīgākie Strēlnieki nežēlos spēkus, lai iemantotu popularitāti, atzinību savās profesionālajās aprindās, jo sapratīs, ka daudzas lietas turpmāk būs atkarīgas no citu cilvēku atbalsta.

MEŽĀZIS Esi nedaudz apdomīgāks, uzņemoties papildu darbus, tie aizņems daudz vairāk laika un spēka nekā cerēji. Kādam Mežāzim var saasināties hroniskas kaites, kas, visticamāk, būs pārslodzes rezultāts.

ŪDENSVĪRS Ja ļausies spontānai, nepārdomātai rīcība, ātri vien nonāksi konfliktsituācijā ar priekšniecību. Labāk dari visu pēc labi zināmas, pārbaudītas kārtības un atturies no lieliem eksperimentiem.

ZIVIS Pavērsies jaunas iespējas paplašināt sakarus, kā arī uzlabot savus ieņēmumus. Vienīgais šķērslis var būt tavs izklaidīgums un sapņainība. Sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt, kārtojot juridiska rakstura lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu