Jūnijā pie Dzintaru koncertzāles Jūrmalā sola novietot tualešu konteinerus (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūnijā Jūrmalā, Turaidas ielas galā, pie Dzintaru koncertzāles, varētu tikt novietoti tualešu konteineri, informēja Jūrmalas domes izpilddirektors Gatis Truksnis.

Patlaban izsludināts iepirkuma konkurss tualešu konteinera ierīkošanai un konteineru iegāde tikšot atrisināta tuvāko pāris nedēļu laikā, solīja Truksnis.

Tualešu konteinera izmēri būs 6x3x3 metri, un tās paredzēts novietot netālu no jau esošajām sabiedriskajām tualetēm, par kurām daudzi iedzīvotāji sūdzas jau sen, jo tās nav lietojamas.

"Šo sabiedrisko tualešu remontā Jūrmalas dome nevar ieguldīt naudu, jo tās nav pašvaldības īpašumā," norādīja Truksnis. Viņš pastāstīja, ka tualetes ir valsts īpašumā, taču šīs īpašumtiesības nav nostiprinātas zemesgrāmatā.

Kamēr jaunie tualešu konteineri Turaidas ielas galā vēl nav novietoti, izpilddirektors iedzīvotājiem iesaka izmantot tuvējās tualetes Dzintaru koncertzālē vai Majoru pludmalē.

Truksnis informēja, ka nedaudz tālākā nākotnē plānots izveidot jaunas tualetes arī Dzintaru parkā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu