Pēc sadursmes ar koku, Aizputes novadā gājis bojā auto vadītājs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pēc sadursmes ar koku, Aizputes novadā gājis bojā automašīnas BMW vadītājs, uzzinājām Valsts policijā (VP)

Policija informē, ka Aizputes novada Lažas pagastā piektdien plkst.14.00 uz vietējas nozīmes ceļa 1996.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «BMW 320», netika galā ar tās vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas, uzbrauca kokam un aizkūleņoja. No gūtajām traumām automašīnas vadītājs notikuma vietā mira.

Limbažos piektdien 1989.gadā dzimis BMW vadītājs, alkohola reibumā nobrauca no ceļa braucamās daļas un avarēja. Negadījuma rezultātā dažādas traumas guva gan vadītājs, gan pasažieri. Policija informē, ka Limbažos, Meža ielā pie CSDD, vīrietis, vadot «BMW 330», netika galā ar automašīnas vadību un nobrauca no ceļa braucamās daļas.

Satiksmes negadījumā cieta divas 1996.gadā dzimušas pasažieres un 1992.gadā dzimis pasažieris. Pasažierēm konstatēts galvas satricinājums un dažādi sasitumi, bet vīrietim - lūzumi un smadzeņu satricinājums. «BMW» vadītājs guvis politraumu un nogādāts reanimācijas nodaļā. Vadītājam konstatēts 1,36 promiļu reibums.

Rīgā piektdien plkst.10.18 Brīvības gatves Krustojumā ar Mārkalnes ielu, 1981.gadā dzimis «Volvo» vadītājs, uzbrauca 1979.gadā dzimušai sievietei, kura tika nogādāta slimnīcā. Tāpat Rīgā piektdien plkst.13.54 Vīlipa un Elvīras ielas 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot velosipēdu, uz gājēju pārejas uzbrauca 2002.gadā dzimušai meitenei, kas tika nogādāta Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Savukārt satiksmes negadījumā Garkalnes novadā piektdien tikušas iesaistītas trīs automašīnas. Policija informē, ka plkst.12.56 Garkalnes novadā autoceļa Rīga - Sigulda - Igaunijas robeža - Veclaicene 17.kilometrā 1940.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu «Mercedes Benz» un izraisīja sadursmi ar automašīnu «Mitsubishi», kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Automašīna «Mitsubishi» pēc tam sadūrās ar automašīnu «Škoda». Negadījumā cieta 1979.gadā dzimusi «Mitsubishi» pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Piektdien Jelgavā smagi cietusi arī kāda gājēja. Policija informē, ka plkst.22.30 Jelgavas novada Glūdas pagastā 1973.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Volkswagen Golf», uzbrauca 1954.gadā dzimušai sievietei, kura šķērsoja brauktuvi.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola aģentūrai BNS pastāstīja, ka sieviete bijusi alkohola reibumā. Sievietei konstatēta politrauma, lūzumi un šoka stāvoklis.

Savukārt Talsu novada Laizes pagastā apgāzusies automašīna «Scania P410» ar piekabi «Schwarzmuller Fatl». Negadījumā vieta automašīnas vadītājs.

Tāpat piektdien satiksmes negadījumos cietuši vairāki riteņbraucēji. Rīgā, Daugavgrīvas ielā nenoskaidrots velosipēda vadītājs uzbrauca 1994.gadā dzimušai velosipēdistei un no negadījuma vietas aizbrauca. Velosipēdiste tika nogādāta slimnīcā. Savukārt uz Vanšu tilta piektdien pie nenoskaidrotiem apstākļiem no velosipēda nokrita 1997.gada dzimusi sieviete, kura guva sasitumus un nobrāzumus.

Mārupes novadā piektdien notikma sadursme starp vieglo automašīnu un motociklu, kura vadītajs nogādāts slimnīca. Sadursme notika autoceļa Salaspils - Babīte 32 kilometrā starp automašīnu «Audi», kuru vadīja 1934.gadā dzimis vīrietis un motociklu «Honda», kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VP reģistrējusi 59 satiksmes negadījumus, kuros cietuši 20 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu