Motosezonas atklāšanas parādē varētu piedalīties vairāk nekā pieci tūkstoši braucēju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Motosezonas atklāšanas parādē, kura Rīgas ielās notiks sestdien varētu piedalīties vairāk nekā pieci tūkstoši motobraucēju, pastāstīja Latvijas motoklubu asociācijas (MCA) pārstāvis Arnis Blodons.

«Ir ierasts, ka, ja spīd saule, tad ierodas visi. Pagaidām apstākļi ir saulaini, tādēļ varētu ierasties pieci tūkstoši, varbūt pat vairāk. Tas arī ir aktīvo motobraucēju skaits Latvijā,» stāstīja Blodons.

Motoparāde sestdien sāksies plkst.13 pie tirdzniecības centra «Mols». Tās maršruts vedīs pāri Dienvidu tiltam un pēc tam atpakaļ pāri Vanšu tiltam, noslēdzoties 11.novembra krastmalā. Pēc parādes krastmalā norisināsies grupas «Lonely Camel» koncerts, kā arī Andra Grīnfelda triāla šovs.

Pagājušajā gadā tradicionālajā motosezonas atklāšanas parādē Rīgā piedalījās 3,5 - 4 tūkstoši braucēju. Parādē bija piedalījušies visi MCA pārstāvētie motoklubi, kā arī citi, kas nav asociācijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu