Sestdien uz Latvijas ceļiem pieķerti 11 iereibuši autovadītāji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien uz Latvijas ceļiem aizturēti 11 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un tas ir par pieciem vairāk nekā piektdien, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā aizvadītās diennakts laikā pieķerti pieci dzērājšoferi, Kurzemē, Latgalē un Vidzemē - pa diviem, bet Zemgalē - neviens.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 144 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kas ir par 22 protokoliem mazāk nekā dienu iepriekš. Visvairāk šādu protokolu - 60 - noformēti Rīgā un tās apkārtnē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 553 protokolus, kas ir par 146 mazāk nekā dienu iepriekš. Sestdien 418 protokoli noformēti Rīgā un tās apkārtnē, 92 - Vidzemē, 79 - Latgalē, 74- Zemgalē, bet 36 - Kurzemē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu