Klopes Dalasā un Kalgari

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

NHL čempionātā pirmdienas mačos ievērības cienīgākie notikumi norisinājās Dalasā, kur mača laikā starp vietējo «Stars» un Vankūveras «Canaucks» izcēlās četri pamatīgi kautiņi.

Abas komandas aizvadīja otro maču trīs dienu laikā, un jau pirms spēles atmosfēra bijusi tik nokaitēta, ka hokejistiem bijis skaidrs — bez plūkšanās neiztikt. Jau pirmajā periodā divas reizes tika vicinātas dūres (vispirms Deilijs pret Kuku, pēc tam Morovs pret Alenu). Arī otrajā spēles daļā skatītāji tika izklaidēti ar divām cīņām. Jarko Rūtu apliecināja, ka viņa rupjo paņēmienu arsenālā ir ne tikai māka pretinieku iegrūst laukuma apmalē (atceramies soma Rūtu olimpisko paņēmienu pret čehu Jāgru), bet arī tā sišana ar dūrēm. Rūtu uzvarēja aktīvo Deiliju, kam šis bija otrais kautiņš šajā spēlē. Rūtu pārstāvētā Vankūvera visu maču gan zaudēja, jo trešajā periodā, kad tika spēlēts hokejs, nevis rīkoti kautiņi, Dalasas līderi Modano un Arnots guva divus vārtus, nodrošinot savējiem piekto uzvaru pēdējos sešos mačos ar 4:2. Mačā abas komandas, kopā ņemot, nopelnīja 108 soda minūtes, kas ir viens no lielākajiem šīs sezonas rādītājiem.

Bez kautiņa neiztika arī Kolorādo «Avalanche» un Kalgari «Flames» spēlē, kuri savā starpā spēlēja otro dienu pēc kārtas. Tur izplūcās hokejisti, kuri atšķirībā no štata «policistiem» ir arī itin labi uzbrucēji. Breds Mejs no Kolorādo uzvarēja Darenu Makartiju no Kalgari. Mača iznākums gan bija pretējs: Kalgari revanšējās par iepriekšējā dienā ciesto zaudējumu — 4:3 (svētdien bija 0:3). Kārlis Skrastiņš nospēlēja 22:30 minūtes, izdarīja un bloķēja vienu metienu, nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderību -2.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu