Arms And Sleepers «The Organ Hearts» (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Tā vien gribas pirmdienas vakarā iesaukties gluži kā «The Boomtown Rats» 1979.gada dziesmā «Tell me why I don’t like Mondays?». Tradicionāli nedēļas sākumā ļaudis sasparojas un vēlas sabiedrībai (ar mediju starpniecību) par daudz ko ziņot ... kad šī ziņu lavīna pierimst, tad ideāls fons atslodzei ir pavisam nesen izdotais un jau šonedēļ Rīgā vaigā skatāmais audiovizuālais projekts «Arms And Sleepers» no ASV.

Arms And Sleepers «The Organ Hearts»

(Expect Candy)

10/12

Jau piektdien, 3.jūnijā, kinoteātrī «K.Suns» ar savu pirmo un vienīgo koncertu Baltijas valstīs «Arms And Sleepers» viesosies Rīgā, savā priekšnesumā sakausējot vieglas, gaisīgas atslodzes elektroniskās mūzikas skaņas un attēlu, kura projicēšanai kinoteātra «K.Suns» mājīgā zāle varētu būt ideāla izvēle.

Arms And Sleepers "The Organ Hearts"
Arms And Sleepers "The Organ Hearts" Foto: Publicitātes foto

Arī «Arms And Sleepers» agrīnie ieraksti, kas fiksēti kopš 2006.gada, ir bijuši muzikāli raupjāki - vairāk izmantotas ģitāras, dzīvie instrumenti. Šogad grupas kodols - Maks Lūiss (Max Lewis) un Mirza Ramiks (Mirza Ramic), pieaicinot viesvokālistus Benu Šepardu no «Uzi & Ari» (Ben Shepard) un Filipu Džeimisonu (Philip Jamieson) no «Caspian», radījuši atmosfērisku, trīsdaļīgu fona kūku, kura nav nedz par saldu, nedz par treknu.

Tiekamies piektdien kinoteātrī!

Arms and Sleepers / I Sing the Body Electric / The Afternoon Child / The Architekt / Here On Out Live from Here On Out on Vimeo.

Biļetes uz koncertu kinoteātrī «K. Suns» nopērkamas visās «Biļešu servisa» un k/ t «K. Suns» kasēs, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv. Pārdošanā ierobežots sēdvietu skaits.

Izdošanas datums - 13.05.2011.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu