Liene Šomase "Kanēļsmarža" (61)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Dziedātāja Liene Šomase turējusi solījumu, un līdz ar pirmā sniega sagaidīšanu solītais pārsteigums dziesmas izskatā ir nonācis pie klausītājiem.

Jūsu vērtēšanai un svētku sajūtas radīšanai tiek nodots pavisam jauns Ziemassvētku singls "Kanēļsmarža".

"Dziesma ir par to īpašo maģiskas burvības pārņemto pirmssvētku gaidīšanas laiku. Kad tikko ir uzsnidzis sniegs, kad vakaros, papildināta ar pamatīgu medus devu, tiek malkota piparmētru tēja, kad tanī īpašajā rītā mammas virtuvē kanēļa un krustnagliņu smarža apņem it visu un beidzot sajūti - ir svētki un es esmu mājās..." stāsta dziedātāja.

Dziesmas autori Silvestrs Zemgals un Ritvars Jēgers.

Dziesma radīta un izrotāta Borisa Rezņika studijā "Studio 55".

Atgādinām, ka 19.decembrī plkst. 19 Latvijas Nacionālajā teātrī notiks Lienes Šomases Ziemassvētku koncerts. Koncerta pirmajā daļā skanēs Lienes bērnības Ziemassvētku mīļākās dziesmas Kristapa Krievkalna grupas pavadībā. Jaunās skaņās dzirdēsim dziesmas, kas Lienes sirdī joprojām nav zaudējušas īpašo Ziemassvētku noskaņu. Piemēram, "Silta, jauka istabiņa", "Lieli svētki ziemelim", "Sidrabiņa lietiņš lija" u.c.

Biļetes SIA "Biļešu paradīze". www.bilesuparadize.lv.

Komentāri (61)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu