Trīs aizturētie gājējus situši alkohola reibumā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bauskas policija aizturējusi laupītāju bandu, kas uzbruka vairākiem garāmgājējiem, tostarp 13 gadus vecam zēnam, tā piektdien ziņoja LNT raidījums „Degpunktā”.

Aizturētās personas esot trīs draugi, kuri bija uzbrukuši vienkāršiem garāmgājējiem, tos smagi piekaujot. Cietuši trīs jaunieši, kuru vidū arī kāds 13 gadus vecs zēns. Laupītāji atņēmuši mobilos tālruņus.

„Degpunktā”, tiekoties ar aizturētajiem, noskaidroja, ka tie pirms nozieguma bija kopīgi lietojuši alkoholu.

„Cilvēki gāja pāri ielai, un mēs sākām viņus sist, iegājām azartā, un sanāca tas viss par daudz,”

atzina viens no trijotnes.

„Bija pārdzerta jēga, aizgāja viss autopilotā. Bijām pārdzērušies un nolēmām - kurš nāks pirmais pretim, to sitīsim,” stāstīja aizturētie. Viens no viņiem skaidrā prātā pat nespēj noticēt tam, kā pats pacēlis roku un smagi piekāvis trīspadsmitgadīgo zēnu.

Pirms vēl iejaukusies policija, aizturētos atriebībā situši upuru vecāki. „Viens no vecākiem bija atbraucis ar beisbola nūju, pa kāju iesita.

Mūs arī piekāva, jo mēs sitām viņu dēlus,”

vaļsirdīgi raidījumam stāstīja aizturētās personas.

Šobrīd aizturētie sapratuši, ka pastrādātais draud ar reālu brīvības atņemšanu. Viens atzina, ka nāksies būt cietumā un tad varēs domāt, ka nebija tā vērts. Otrs vaininieks cer, ka viņu nenotiesās.

„Varbūt nebūs sods lielāks par diviem trīs gadiem, bet es negribu sēdēt cietumā. Tā jau tagad visa dzīve sabojāta. Gribējās iet armijā pēc skolas beigšanas, tagad, še tev, nekā,” sarūgtināts viens no aizturētajiem.

Policisti patlaban vēl skaidro, vai šie aizturētie trīs vīrieši nav saistīti ar vēl kādiem citiem likumpārkāpumiem. Tādēļ Bauskas policija lūdz ziņot, ja kāds aizturētajos atpazīst savu pāridarītāju.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu