Pedofilu ķērāju banda nofilmē vīrieti, kas domā, ka ieradies tikties ar trīspadsmitgadīgu meiteni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daudzās valstīs darbojas brīvprātīgo apvienības, kuras likumu pedofilu jautājumos gatavas ņemt savās rokās. Internetā lielu ievērību izpelnījies kāds Lielbritānijā uzņemts video, kur šāda brīvprātīgo apvienība, sarakstē izliekoties par mazgadīgu meiteni, pieķer un nofilmē kādu potenciālo pedofilu.

Kā raksta «Daily Mail», 40 gadus vecais vīrietis ar auto nobrauca vairāk nekā 300 kilometrus, lai satiktos ar pusaudzi - kā viņš pats uzskatīja, 13 gadus vecu meiteni.

Tā vietā viņš krita par upuri brīvprātīgo grupai, kura internetā bija izlikusi slazdus pedofilu notveršanai.

No video noprotams, ka pēc ierašanās Ņūkāslas pilsētā un konfrontācijas vīrietis cenšas iznīcināt savu telefonu, lai slēptu pēdas īstenotajai sarakstei ar it kā nepilngadīgo meiteni. Tajā vīrietis izsaka nepārprotamus aicinājumus viņam sūtīt kailfoto, kā arī mudina meiteni gatavoties pirmajām seksuālajām attiecībām.

Vīrietis tika nodots varasiestāžu rokās un tiek tiesāts. Tiesā viņš savu vainu atzina.

Zināms, ka vīrietis jau kopš 2007. gada atrodas «Sexual Offence Preevention Order» reģistrā. Kopumā viņam bijusi 26 seksuāla rakstura pārkāpumi. 2010. gadā vīrietis izcieta divu gadu cietumsodu par uzbrukumu kādai mazgadīgai meitenei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu