Acīmredzami iereibis "bembists" taranē auto un ietriecas sienā [+10Ls] (61)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/jeffwilcox

Biju aculiecinieks šim notikumam vakar, pilnīgas blēņas par "kontroli zaudējušo spēkratu" un "nolūzušo riteni". Kontroli, jeb "širmi" bija zaudējis nevis spēkrats, bet vadītājs, kurš acīmredzot vēl nebija atgājis no "prazdņika".

Vispirms Čaka/Matīsa ielas krustojumā, kaucot riteņiem un tīši gāzējot, taranēja vairākus auto (t.sk. gandrīz aizķerot manējo - tas bija 10 cm jautājums), tad pārvilka pāri visām tobrīd pustukšās Čaka ielas joslām, ietriecās sienā, gandrīz uzbraucot vairākiem gājējiem, kuri brīnumainā kārtā paspēja palēkt malā, pēc dažām sekundēm uzbrauca atpakaļ uz Čakenes un turpināja braukt, taču tālu netika, jo bija nolauzis riteni (jau PĒC ietriekšanās sienā).

Pēc tam vadītājs turpat ielas vidū auto pameta, izkāpa un, lēni zvārodamies, kopā ar vēl kādu pasažieri gāja atpakaļ virzienā uz centru, it kā nekas sevišķs nebūtu noticis.

Domāju, ka tas bija narkotiku reibums, tikai no alkohola tā parasti nemēdz uzvesties, bet to lai noskaidro policija, ja izdevās viņu noķert. Gods kam gods, puiši atbrauca ļoti operatīvi. Pielikumā videoliecības sekundes pēc notikušā (diemžēl sliktas kvalitātes).

wanderer

Komentāri (61)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu