Deviņgadīgu zēnu izprecina 62 gadus vecai tantei (59)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Dienvidāfrikā kāds deviņus gadus vecs zēns izprecināts 62 gadus vecai sievietei. Laulības noslēgtas, lai iepriecinātu mirušos tuviniekus, raksta «Daily Mail».

Dalītas jūtas sabiedrībā neparastais pāris izraisīja jau pagājušajā gadā, kad oficiāli tika noslēgtas abu laulības. Tagad, gadu vēlāk, sarīkotas vēl vienas kāzas - zvērestu atjaunošanai.

Kāzas pirms gada tika sarīkotas, kad ģimene paziņoja, ka atbalstu šādai savienībai vīzijā izteikuši mirušie senči.

Neskatoties uz plašo kritiku, ģimene kādu ideju aizstāv, norādot, ka šis esot jāuztver tikai kā rituāls, nevis īstas precības.

Otrās kāzas sarīkotas līgavas mājā aptuveni 100 viesu klātbūtnē.

Saneiei šīs nav pirmās laulības, un viņa ir māte pieciem bērniem, kuri ir trīstik veci kā viņas līgavainis, deviņus gadus vecais Sanele. Kāzās piedalījies arī Saneies pirmais vīrs, 66 gadus vecais Alfreds Šabangu.

Saskaņā ar tradīcijām otrā kāzu ceremonija esot nepieciešama, lai savienību padarītu pa īstam oficiālu.

Māte aizstāv notikušo

«Sanelem pēc kāzām viss bija kārtībā un viņš bija priecīgs par pagājušā gada ceremoniju. Tas bija tas, ko viņš pats vēlējās, viņš nebija kautrīgs,» notikušo aizstāv zēna 47 gadus vecā māte.

Zēna māte skaidro, ka viss esot tikai simboliski un tā neesot oficiāla un praktiska savienība. «Viņš vienkārši bija priecīgs, ka varēja apprecēties, ļoti patīkami satraukts un nemaz nekautrējās. Tik ļoti, ka viņš vēlējās to darīt atkal. Pēc pagājušā gada laulībām cilvēki prasīja, vai viņi dzīvo kopā, guļ kopā un viņiem būs bērni. Es tikai viņiem veicu, ka viss pēc kāzām atgriezās ierastās sliedēs, un nekas nav mainījies.»

Zēnam ar savu «sievu» esot ļoti draudzīgas attiecības, un cieši sadraudzējušās arī abu «laulāto» ģimenes. «Mūsu ģimenes ir ļoti tuvas. Ir jauki dzert kāzas vēl vienu reizi. Kā nekā tas bija mūsu senču aicinājums. Šādi rīkojoties, mēs padarījām mūsu senčus laimīgus. Ja mēs nedarītu to, ko mans dēls lūdzis, mūsu ģimenē būtu noticis kaut kas slikts,» tā māte.

Komentāri (59)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu