Precētam ķīnitiem jāmaksā milzu kompensācija par «jaunavības izkrāpšanu» (18)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tiesa Ķīnā likusi kādam negodīgam precētam vīrietim maksāt 3766 eiro lielu kompensāciju kādai jaunkundzei, kuri viņš melojis, ka nav precējies un «izkrāpis jaunavību», raksta «Daily Mail».

Tiesa norādīja, ka negodprātīgais kungs pārkāpis dāmas «tiesības uz jaunavību», jo pirms ar viņu stāties intīmā kontaktā melojis, ka nav precējies.

Abi iepazinušies jau pirms pieciem gadiem internetā, taču attiecības uzsāka pagājušā gada septembrī. Vīrietis, kurš medijos identificēts ar segvārdu Li, apgalvojis, ka ir vecpuisis.

Vīrietis ar savu gados jaunāko draudzeni intīmās attiecībās stājies izbrauciena laikā Singapūrā, taču drīz pēc tam Ķīnā ar viņu izšķiries un atteicies jebkādā veidā sazināties.

Sadusmotā jaunkundze vīrieti uzmeklējusi, un ielauzusies viņa dzīvoklī un atklājusi, ka viņš dzīvo kopā ar sievu.

Dāma mēnesi pēc notikušā vērsās tiesā, kas nostājās viņas pusē. Tiesnesis vīrietim lika apkrāptajai sievietei samaksāt 3766 eiro lielu kompensāciju, kā arī sniegt viņai «rakstisku atvainošanos». Tiesa, kompensācija nav tik liela, kā sieviete vēlējās - apmēram 63 tūkstoši eiro.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu