Francijas galēji labējā «Nacionālā fronte» saņem 9 miljonu kredītu Krievijas bankā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas galēji labējā partija «Nacionālā fronte» ir saņēmusi kredītu deviņu miljonu eiro apmērā Krievijas bankā «Pervij češsko-rossijskij bank» (PČRB), vēsta Francijas mediji.

Kredīts tika saņemts septembrī, un divi miljoni eiro no tā summas jau pārskaitīti uz šīs partijas kontu, ziņoja izdevums «Mediapart».

««Nacionālā fronte» iesniedza kredīta pieteikumus visās Francijas bankās, tomēr neviena no tām nepiekrita. Pēc tam mēs vērsāmies [finanšu] organizācijās ārvalstīs - ASV, Spānijā, jā, arī Krievijā,» laikrakstam «Le Nouvel Observateur» paziņoja partijas līdere Marina Lepēna.

PČRB pēc 2014.gada pirmo deviņu mēnešu darbības rezultātiem bija 144. vietā pēc aktīvu apjoma banku reitingā «Interfax-100», kuru sagatavojusi aģentūra «Interfax-CEA».

PČRB tika nodibināta 1996. gadā, lai apkalpotu Krievijas un Čehijas ārējās tirdzniecības apgrozījumu un investīciju projektus un sniegtu banku pakalpojumus firmām - Krievijas un Čehijas ārējo ekonomisko sakaru dalībniecēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu