Francijā tēvs auto uz visu dienu atstāj mazuli - bērniņš karstumā miris

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Traģisks nelaimes gadījums noticis aizvadītajā nedēļā Francijā, kur kāds tēvs automašīnā aizmirsis savu sešus mēnešus veco bērniņu. Gaidījums beidzās letāli, ziņo «The Local».

Bērniņš mašīnā tika ielikts, lai tēvs viņu nogādātu bērnudārzā. Taču dēlu turp patiešām aizvest tēvs sakās esam pilnīgi aizmirsis.

Vīrietis strādā kādā inženieruzņēmumā. Kā ziņo Francijas prese, dienas gaitās ģimene devusies kopā - vīrietis uz darbu ap diviem pēcpusdienā aizvedis sievu, un tad viņam bija automašīnā esošais mazulis jānogādā bērnudārzā. Pēcāk vīrietis atgriezies mājās, lai turpinātu strādāt no turienes.

Ap sešiem vakarā ar viņu sazvanījusies sieva, atgādinot no bērnudārza nogādāt mājās bērnu. Pat tad vēl tēvs savu aizmāršību neesot apjautis, bet devies uz bērnudārzu bērnam pakaļ. Bērnudārzā viņam paskaidrots, ka bērns šodien uz dārziņu nav vests, un tur esošie cilvēki pamanījuši, ka bērns ir autosēdeklīti automašīnas aizmugurē.

Nekavējoties izsaukti mediķi, taču bērniņš tika atzīts par mirušu un reanimācijas pasākumi bija neveiksmīgi. Konkrētā diena bija viena no šogad karstākajām.

Notikušo patlaban noskaidro policija un vīrietis aizturēts, tomēr izmeklētāji sliecas domāt, ka pie vainas bijusi aizmāršība. Policijas darbinieki liecinājuši, ka vīrietis izskatījies «noguris un pārstrādājies». Tomēr izmeklēšana vēl turpinās, un vīrietim nozīmētas arī psiholoģiskās ekspertīzes.

Līdzīgs gadījums notika 2013. gada maijā Zviedrijā, kad tēvs līdzīgos apstākļos aizmirsa automašīnā esošo bērnu nogādāt dārziņā un tā vietā devās uz darbu; savu kļūdu viņš apjauta tikai astoņas stundas vēlāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu