Negaidīta streika dēļ Toronto lidostā atcelti simtiem reisu

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien Toronto lielākajā lidostā atcelti vairāk nekā 200 reisi un simtiem aizkavēti sakarā ar negaidītu lidmašīnu degvielas uzpildes personāla streiku.

Kanādas lielākās pilsētas Toronto Pīrsona starptautiskajā lidostā termināļos bija novērojams haoss, daļai reisu aizkavējoties par daudzām stundām un sagādājot problēmas daudziem pasažieriem.

«Toronto Pīrsona starptautiskā lidosta turpina saskarties ar darbības traucējumiem sakarā neatrisinātiem jautājumiem ar aviopārvadātāju konsorcija degvielas pakalpojumu sniedzēju,» teikts lidostas paziņojumā. «Tā kā degvielas pakalpojumu sniedzējs saskaras ar arvien pieaugošu darbaroku trūkumu, ievērojami skarta lidmašīnu kustība - līdz plkst.17 bija atcelti 185 reisi.» Vēlāk lidostas mājalapā parādījās informācija par vēl 30 atceltiem reisiem.

Daļa kompānijas «Consolidated Aviation Fueling of Toronto» darbinieku piektdien negaidīti paņēma brīvdienu, protestējot pret konsorcija lēmumu pārtraukt attiecības ar to.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu