Kārtējais «United Airlines» skandāls: mīklainos apstākļos miris milzu trusis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix

«United Airlines» piedzīvojusi kārtējo skandālu pēc tam, kad aviokompānijas lidmašīnā starptautiskā reisā mīklainos apstākļos nomiris milzu trusis.

10 mēnešus vecais un 90 cm garais trusis Saimons nomira lidojuma laikā no Londonas uz Čikāgu. Anete Edvardsa, trušaudzētāja no Vorčesteršīras, atklāj medijiem, ka trusim vajadzēja kļūt par pasaulē lielāko trusi pēc viņa tēva Dariusa, kurš sasniedza 1,32 m garumu, raksta Lielbritānijas medijs «The Guardian».

BBC ziņo, ka trusis atrasts miris kravas nodalījumā, kad lidmašīna nolaidusies Čikāgā.

«United Airlines» pārstāve apstiprināja, ka ir piedāvājusi palīdzību vienam no saviem klientiem un «incidents tiek izmeklēts». «Šīs ziņas mūs ir saskumdinājušas. «United Airlines» un «PetSafe» komandas visu ceļojošo dzīvnieku drošību un labklājību uztver ar «augstāko nopietnību»,» saka aviokompānijas pārstāve.

«Mēs esam sazinājušies ar mūsu klienti un piedāvājuši palīdzību. Mēs pārbaudām šo gadījumu.»

Saimona nāve notikusi mazāk nekā trīs nedēļas pēc sabiedrību šokējušā video, kurā bija redzama pasažiera brutāla izsēdināšana no lidmašīnas. 69 gadus veco Deividu Dao ar asiņainu seju drošības dienesta darbinieki vilka pa lidmašīnas eju, jo viņš atteicās pamest savu vietu pārpildītajā lidmašīnā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu