Mančestras teroraktā izdzīvojusī uzņemas rūpes par bojāgājušās draudzenes meitu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sieviete, kura izdzīvoja Mančestras teroraktā, uzņēmusies rūpes par uzbrukumā bojāgājušās draudzenes Vendijas Feivelas meitu.

Karolaina Deivisa Osborna saka, ka vienmēr gādās par 15 gadus veco Šarloti, kuras māte tika nogalināta 22. maija teroruzbrukumā pēc amerikāņu popzvaigznes Arianas Grandes koncerta, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Feivela un Osborna bija aizvedušas savus bērnus uz koncertu, bet pēc tam gaidīja foajē. 50 gadus vecā Feivela sprādzienā gāja bojā, bet Osborna guva smagus ievainojumus.

Sarunā ar medijiem 39 gadus vecā Osborna atklāj, ka ir apņēmusies godāt savas draudzenes piemiņu un neļaut naidam uzvarēt.

«Lai kas arī notiktu, mēs Vendiju nekad neaizmirsīsim. Lai arī tas ir grūti, es vēlos mēģināt nodrošināt visiem bērniem normālu dzīvi. Es negribu, lai uzvar naids.»

«Es nekad neaizstāšu Vendiju, taču vienmēr būšu blakus, kad viņai to vajadzēs. Es viņas labā darītu jebko un mīlēšu viņu kā savu meitu. Es vienmēr Šarlotei esmu bijusi kā otra mamma. Esmu teikusi, ka viņa var dzīvot pie mums, ja vēlas. Šeit viņai vienmēr ir vieta.»

Sieviete arī atklāj, ka viņu moka sirdsapziņas pārmetumi, jo tieši viņa iegādājusies koncerta biļetes, kā arī tāpēc, ka viņas labākā draudzene gāja bojā, dodoties uz citu izeju, lai savāktu savu meitu un Karolainas divus dēlus – Lī (16) un Benu (12).

Šarlote, kura šobrīd mitinās pie Osbornu ģimenes Otlijā, saka, ka mātes nāve viņu satriekusi: «Indentificēt mātes līķi bija smagākais,» saka meitene. «Tad es sapratu, ka viņa neatgriezīsies mājās. Pat tad, kad man pateica, ka viņas vairs nav, šķiet, es vēl cerēju, ka ir notikusi kļūda. Taču viņas ieraudzīšana to izmainīja.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu