Lidmašīnai nogāžoties un aizdegoties uz automaģistrāles Kalifornijā, ievainoti divi cilvēki

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CHRIS CARLSON / TT NYHETSBYRÅN

ASV Kalifornijas štata dienvidos piektdien uz automaģistrāles nogāzās un aizdegās neliela divdzinēju lidmašīna ar diviem cilvēkiem, kas avārijā tika ievainoti.

Lidmašīnas pilots neilgi pirms avārijas bija pārraidījis briesmu signālu un paziņojis gaisa satiksmes dispečeriem, ka ir zaudējis vienu dzinēju.

Lidmašīna «Cessna 310» nogāzās uz 405.starpštatu maģistrāles netālu no Džona Veina lidostas skrejceļa, paziņoja Federālās aviācijas pārvaldes (FAA) preses sekretārs.

Pilots drīz pēc pacelšanās no šīs lidostas paziņoja par ārkārtas situāciju un mēģināja atgriezties lidostā, tomēr lidmašīna avarēja.

Lidmašīnā atradās pilots vīrietis un sieviete, kas dzīvi tika izvilkti no degošā vraka un aizvesti uz slimnīcu ar traumatiskiem ievainojumiem.

Lidmašīna nogāžoties aizķēra zilu pikapu, bet tā šoferis tika cauri ar elkoņa sasitumu.

Pēc avārijas tika apturēta satiksme uz automaģistrāles starp Losandželosu un Sandjego, kamēr ugunsdzēsēji dzēsa liesmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu