«Dīvaini gan»: kanādietis uz sava lauka kādā rītā atrod māju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kāds Kanādas iedzīvotājs piedzīvojis neparastu situāciju – viņš klajā laukā savā īpašumā kādā rītā atradis nez no kurienes uzradušos māju, vēsta Kanādas medijs «CBC News».

Patriks Meizs, kurš dzīvo netālu no mazpilsētas Pilotbutē, Kanādas Saskačevanas provincē, māju atradis pagājušajā nedēļā, kad no rīta devies uz darbu.

Vīrietis norāda, ka māju kāds bija kaut kur transportējis, bet nezināmu iemeslu tā atstāta uz lauka.

Meizs pieņēmis, ka māja viņa īpašumā atstāta uz neilgu laiku un ka tā ātri vien tiks aizvākta. Tomēr, kad dažas dienas vēlāk māja joprojām atradās uz lauka, Meizs saprata, ka kāds varētu būt šo māju «pazaudējis».

Pagājušās nedēļas nogalē Meizs par neparasto atradumu pavēstīja savā «Facebook» profilā, tādējādi cerot sameklēt mājas īpašnieku. Brīnumainā kārtā tas tiešām izdevās. Izrādās, māja pieder Saskačevanas provinces pilsētas Lumsdenas iedzīvotājai Brendai Robertsonei. Viņas ģimene bija bija iegādājusies gatavu māju un gaidīja, kad tā tiks piegādāta no Vinipegas.

Tomēr radusies problēma ar atļaujām, kas regulē mājas pieslēgšanu energotīklam. Ņemot vērā problēmas ar atļaujām, enerģētikas uzņēmums «SaskPower» uzdevis transporta uzņēmumam nekavējoties pārtraukt mājas piegādi jaunajam īpašniekam.

Transporta uzņēmums esot mēģinājis sazināties ar Meizu, lai saskaņotu mājas atstāšanu viņa īpašumā, tomēr tas neesot izdevies.

Situācija gan beigās atrisinājusies veiksmīgi, un sagaidāms, ka līdz šīs nedēļas beigām māja tiks nogādāta tās jaunajiem īpašniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu